Erbjudande från Linas matkasse

 

Jag måste slå ett slag för Linas matkasse (igen) som är ett himla bra påhitt. Först hade vi Originalkassen men den var lite för "vuxen" för mig. Många rätter var lite för "citron-inspirerande" och det hände flera gånger att jag inte kunde äta upp maten då den inte föll mina barnsliga smaklökar i smaken. Ändå hade vi den ganska länge för det positiva vägde upp, att slippa göra matlista, att slippa gå och handla och att få bra råvaror och nyttiga grönsaker som annars ganska lätt prioriters bort hemma hos oss.
 
Det bästa vi gjort var att byta till Barnkassen och det innebär absolut inte att man får hem barnmat eller att man måste ha barn hemma. Denna kassen innehåller något enklare rätter, endast snabb och medel och smakerna är enklare och rätterna mycket godare. Vi har haft den i många veckor nu och jag har nästan gillat varenda rätt. 
 
Jag såg att de hade ett bra erbjudande nu, du får kassen till ett prova-på-pris, 499:- istället för 799:-, samt en gratis fruktkasse på köpet (Värde 369 :-) Prova vet ja! Ange min kod K1463959 vid beställning, under rabattkod, så får du ta del av erbjudandet och jag får lite extra poäng. Dessa poäng kan man sedan välja saker från Linas shop ifrån! Vi har tex fått en le creuset gryta för våra poäng. 
 
10

Präktig familjebild

 
Vi skulle ta en präktig familjebild, här har ni resultatet.... Himla nöjda...

Jaha en ny vecka igen. Vart tar tiden vägen, jo den går! Den går med stadiga steg mot en kolikfri tid så det gör inget att den går. 

Jaha veckan som gått då, en sammanfattning är på plats. Jag o kJ har ätit ihop hemma för första gången sen pärlan föddes, pärlan har bajsat ner 4 bodys, jag & K-J har smakat bröstmjölk och jag kan till viss del förstå pärlans mani, jag har sovit 8 timmar i sträck flera nätter och det har kommit snö i norr. 


9

Mini Rodini, Kavat & Cocoon

 
Igår va det en av de roligaste dagarna på året, wait for it... Bytardagarna! Tänk er detta: En kyrka, flertal fyllda bord med kläder, prislappar som stavas 10, 20 kr och en slingrande kö med hormonfyllda gravida kvinnor och mammor som alla har vässat armbågarna inför denna dag. Pang! Startskottet går och alla väller i lokalen och likt jubordet på Sunes jul roffar åt sig guldkornen på borden. Till min stora förtjusning var jag själv i 1 minut vid 62/68 bordet vilket resulterade i bla en mini rodini body för 10 kr, mhm, dreglar lite. 
 
Min mamma och syster var här igår och njöt av en mysig dag med Pärlan som var på ypperligt bra humör! Grät typ bara en gång (förutsatt att det var ständig rörelse) och det var när vi skulle försöka oss ut på prommis så det blev bärsele på min redan knäckta rygg. Vi åt hämtmat, ammade, plockade in möblerna från ballen och skrattade gott åt Pärlan som spexade i badet genom att lägga bubbliga fisar. 
 
9