Mini Rodini, Kavat & Cocoon

 
Igår va det en av de roligaste dagarna på året, wait for it... Bytardagarna! Tänk er detta: En kyrka, flertal fyllda bord med kläder, prislappar som stavas 10, 20 kr och en slingrande kö med hormonfyllda gravida kvinnor och mammor som alla har vässat armbågarna inför denna dag. Pang! Startskottet går och alla väller i lokalen och likt jubordet på Sunes jul roffar åt sig guldkornen på borden. Till min stora förtjusning var jag själv i 1 minut vid 62/68 bordet vilket resulterade i bla en mini rodini body för 10 kr, mhm, dreglar lite. 
 
Min mamma och syster var här igår och njöt av en mysig dag med Pärlan som var på ypperligt bra humör! Grät typ bara en gång (förutsatt att det var ständig rörelse) och det var när vi skulle försöka oss ut på prommis så det blev bärsele på min redan knäckta rygg. Vi åt hämtmat, ammade, plockade in möblerna från ballen och skrattade gott åt Pärlan som spexade i badet genom att lägga bubbliga fisar. 
 
9
Marie

Men ohh sicken bra idé hade ag gärna också gått till och fyndat på, så fint du fyndade. Härligt att du hade dina hemma och hihi fisbubblor =D

Emmelie

Va härligt med bytardag. Där skulle man varit! Kul att pärlan var på gott humör, men vem blir inte glad av att fynda kläder? :-)

Jämtlandshanna

Va mysigt att ha besök! Och smart brud som fixar bubbelpool när ingen annan fattar att det är det hon vill ha ;)

Emmelie - Ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh vi hade också barnloppis denna helgen, fick med mig massa fina fynd hem =)

Småstadsfrun

Jag har minsann också varit på bytardag idag! Förstår precis stämningen du beskriver, likadant hos oss. Tycker att det är riktigt bra att kunna köpa kläder på det viset och hos oss är det också prislappar med 5,10,15 osv. Handlade för 470 kr och fick en hel blå ikeapåse med fina, nästan nya kläder.
Härligt att du gjorde några riktiga kap till din lilla madame, de kommer klä henne väl ^^
Fantastiskt mysig badbild du bjöd på med.
Må gott!

Madeliene

- så fin blogg!

Jenny

Vad härligt! Och miljövänligt! Och billigt! Jag älskart! Älskade också bilden på insta, vad bra att det blev bra! :) Kraaaam!

Me & My Baby Dolls

Vilken fynd!!!

Kimmey ~ Kung varje dag

Härligt med fynd! :)