Tapet till barnrum

Tapeter från Ferm Living 

Vi ska flytta i augusti vilket innebär att Pärlan ska få eget rum.. Vilket oxå innebär att min stora lycka, att få inreda ett barnrum, blir sann! Detta är ju inte heller helt enkelt när inspirationen flödar och det finns så mycket fint/dyrt där ute. Dessutom är jag född i vågens tecken... Ambivalent är bara förnamnet. 
 
Jag skulle vilja tapetsera en vägg i Pärlans rum, gärna med en tapet från Ferm living. Men vilken?! Det kommer vara vita väggar i hela lägenheten, så resten av väggarna i hennes rum blir vita, eller jag har en annan idé på en annan av väggarna. Återkommer om det! 
 
Vet inte hur upplösningen på bilderna är, bloggar från mobilen medan lillan sover bredvid. Passar på! Egentid! ;) 
 
6
Anonym

Jag tycker att den med träden är söt!

Johanna

Jag drömde länge om just den där trädtapeten till min lillas rum. Tyvärr blev det inte så denna gång - men kanske i nästa hus!

Stina - Tillvaron.se

Jag tycker nog någon av de harlequinmönstrade, alternativt den längst upp till vänster :)

Syster

Träden tycker jag 😊

johanna - tillvaron.se

Harlequin är min absoluta favorit och har varit länge så kan inte rösta bort den dessvärre. Även om den kanske börjar bli lite uttjatad eller. Men så var det bara en vägg också, och då kan det ju inte ens bli tjatigt. Så mys att inreda barnrum i alla fall, det är nästan de rummen som har roligast inspiration överallt på internätet.

Anonym

Åh, det finns så mycket inspiration på pinterest!