Gott Nytt År

 
Vilket år 2015 har varit. Året då jag fått lära känna min dotter med allt vad det innebär. För varje dag som går älskar jag henne ännu lite mer. Hon väcker känslor som jag aldrig tidigare upplevt och jag känner mig lyckligt lottad för att få uppleva detta tillsammans med henne. 

Tack för 2015 kära ni! Nu ser vi fram emot 2016 och allt vad det och livet har att erbjuda. Gott nytt år mina kära vänner!

 
4

Fin julklapp

 
Pärlan fick oerhört mycket fint i julklapp, bland annat detta förkläde från "Fine little day" hon invigde det igår och firade av dess syfte ordentligt med rödbetor! Min lilla hjälpreda, älskar o vara med o plocka in mat i kylen o skala potatis! :) 

Imorrn är det nyårsafton vänner! 

6

Osså kom snön

 
Osså kom snön! Imorse va vädret helt ljuvligt. Bilden är tagen från vår vardagsrumsfönster när solen går upp. Det var makaöst vackert, ville gå ut och ställa upp en naken gravid kvinna eller K-J (same same) och fota men hitta ingen gravid kvinna i närheten och K-J fick sovmorgon till 09.00 idag. Han hade inget gått ut i -11 grader ändå så det gör det samma... 
 
Vi köpte en pulka till Pärlan och trodde att vi skulle ha jätteskoj. Klädde henne urvarmt och gav oss ut med stor entusiasm och glädje. Pärlan var oerhört skeptisk och vägrade sitta i pulkan. Vi va ute i 5 min sen bröt hon ihop. Detta med snö och kallt verkar inte ritkigt falla henne i smaken, har hon nog fått av sin mor.
 
6