Helg du underbara helg

 
Hallå mina undersköna! Här ekar det tomt, jag njuter av helgen jag. Njuter av att vara två i föräldraskapet, träffar bebisar både igår och idag, fikar, planerar, myser, nojjar och busar. Idag har vi varit hos våra vänner Anna och Jens och deras lilla Edd 6 veckor gammal. På vägen hände det..Pärlan somna i bilen! Inget skrik på hela vägen, det va så rofyllt så jag somna oxå.
 
Nu kom kJ hem från Ica med en påse, jag hoppas på att den är fylld med snabba kolhydrater!! Ha en fortsatt trevlig helg!
 
4

Selfie, semla och egentid

 
Hej. Man kan ta selfies med min nya kamera. Innan fullformat fick jag endast med ena näsborren, här ser ni hela kranen och ett gult leende. Men döm inte kameran efter detta kortet nu bara, det va mörkt som i ett sotararsle i köket. Kameran är guld! Tror jag, har knappt provat den fortfarande. 
 
Är det fel att känna att en av dygnets bästa stunder är vid 19.00 på kvällen när Pärlan somnar sött (eller genomsvett efter hysterisk skrik) i sin säng? Så känner i alla fall jag just nu. Nu kan jag gå på toaletten, plocka ur diskmaskinen och framförallt ÄTA! För er som undrar hur det går med min ätning och vikt så jo då, det går väl okej. Proverna som farbror doktorn tog visade inget onormalt så det bara och börja äta äta äta. Jag har gått upp 1.5 kg på ca 3 veckor så det är ju bra att jag inte fortsätter nedåt.
 
Nu ska jag äta en semla, eller två. Sen blir det sängen tidigt så det blir imorgon snart, för en annan favoritstund är när Pärlan vaknar på morgonen och väcker mig genom att bestämt dunka till mig i pannan ♡
 
10

Ergobaby i ryggposition

 
En ny favoritpostion med Ergobabyn är på ryggen! Jag har inga muskler kvar i min totalt urammade kropp och tycker bärselen gör ont som tusan när jag har Pärlan på magen. På detta sättet klarar jag någon timme och det kan vara bra när Pärlan är gnällig och mammig och jag vill plocka ur diskmaskinen eller något annat viktigt. Plötsligt har tvätta, gå till ICA eller gå ut med hunden (som förut var rätt trista och nödvändiga vardadssysslor) blivit egentid som både jag och K-J gärna väljer att göra! :) 
 
Pärlan har börjat äta så bra! Hon blir tokig när det inte går tillräckligt snabbt och mumsar gärna på potatis- motots- och palsternackepure. I helgen ska vi ha storkok och prova att göra egen gröt då hon inte gillar semper gröten. Det är vemodigt att amningsperioden snart är ett minne blott. Samtidigt som det är skönt att slippa bråttas med en tokig unge vid bröstet och kunna ha på sig andra kläder än de två tröjor som jag har levt i det senaste halvåret. På kvällen och på natten är dock tuttarna Pärlans bästa vänner fortfarande ♥
 
8