Ergobaby i ryggposition

 
En ny favoritpostion med Ergobabyn är på ryggen! Jag har inga muskler kvar i min totalt urammade kropp och tycker bärselen gör ont som tusan när jag har Pärlan på magen. På detta sättet klarar jag någon timme och det kan vara bra när Pärlan är gnällig och mammig och jag vill plocka ur diskmaskinen eller något annat viktigt. Plötsligt har tvätta, gå till ICA eller gå ut med hunden (som förut var rätt trista och nödvändiga vardadssysslor) blivit egentid som både jag och K-J gärna väljer att göra! :) 
 
Pärlan har börjat äta så bra! Hon blir tokig när det inte går tillräckligt snabbt och mumsar gärna på potatis- motots- och palsternackepure. I helgen ska vi ha storkok och prova att göra egen gröt då hon inte gillar semper gröten. Det är vemodigt att amningsperioden snart är ett minne blott. Samtidigt som det är skönt att slippa bråttas med en tokig unge vid bröstet och kunna ha på sig andra kläder än de två tröjor som jag har levt i det senaste halvåret. På kvällen och på natten är dock tuttarna Pärlans bästa vänner fortfarande ♥
 
8
Marie

Ohh men titta så bra, hade också selen mycket. Ohh härligt att hon fått intresse för annat med. Vilka gröter har ni testat? för Isabelle gillade inte heller haavregröten, men sempers fruktgröt gillar hon, samt i början hade jag en matsked pure i början med då fick jag henne att äta den =D

Elena

Smidigt! :)

Jag håller på och letar efter en bra bärsjal/sele. Men det är som en djungel där ute :)

Jämtlandshanna

Men titta va smidigt! Det där har jag aldrig fattat att man kan göra! :P
Kramar

Maria

perfekt att kunna bära på ryggen istället :)

EMELIECATRINE

Ja men gud förstår, klippa sig kanske det inte är det lättaste att göra med en liten. Du känner ingen frisör då som kan komma hem till dig istället? Det kan ju vara lättare =)

Denise - Mamma till Stella

Jättesmidigt att det funkar på ryggen! Går att få högre upp också så de ser över =)

Carro

Såg mysigt ut :)

Johanna

Ergobabyn tycker jag också är jättebra! Tror inte ryggposition passar henne riktigt ännu eftersom hon är så liten att benen knappt syns i "hålen" men min rygg längtar tills det ska gå!

Tack för din kommentar angående foto och kamera, du är så snäll som ställer upp och svarar en inte helt kunnig fotoglad som mig! Jag älskar dina bilder och det var därför jag föll för din blogg (plus ditt hjärtliga och humoristiska skrivarspråk då!). Så till frågan då! Fotar du med blixt? Tycker om att dina bilder är neutrala i färg och du undgår de "varma tonerna" som gärna blir när man fotar inomhus. Eller har du helt enkelt ett fantastiskt ljus i lägenheten? Är avundsjuk på de fina färgtonerna du alltid får till, men skam den som ger sig - övning ger färdighet heter det ju!