Alla studentbilder levererade

 
Sådär nu är alla bilderna levererade till alla vackra studenter. Jag hoppas att dom är nöjda med resultatet och att det blir fina minnen för dom. HÄR kan du kika på fler bilder på hemsidan. 
 
Nu har min fina, älskade, snälla, och hjälpsamma syster åkt hem efter några dagar här hos mig, Pärlan och Sue Ellen. Hon är så snäll min syster och jag har fått massor med avlastning. Hon har dämpat min oro och ångest och varit ett stort stöd. Hon hade gärna fått stanna ett par dagar till men jobbet hemma kallar. Kram på er! 
 
5
Netti

Men åh vilka vackra bilder! :-D

Mirre

Jättefina bilder

Vet hur du menar, jag mådde också bättre då jag fick sällskap och så, då försvann mycket av oron, ångesten. Men när jag blev ensam igen så mådde jag så dåligt. Jag visste inte hur jag skulle göra för att komma ur det. Men vet du, det blir bättre, man lär sig hantera den på sikt bättre då man utsätter sig för det man får ångest över, trots att man inte vill det. Men det blir bättre och bättre, men kan tänka mig hur du mår, snällt av din syster att komma och stanna några dagar så det underlättar, Snart kommer KJ, bara tors, fred kvar, kraaaam

Mirre

Du får ringa mig om du vill imorrn,
kramar

Towa

Fina bilder!:)

Jasmine

Så fantastiska resultat! Jag är imponerad.
Kram