Hatten av till alla ensamstående föräldrar

 
K-J har åkt iväg på sin årliga fiskeresa och blir borta 1 vecka och 1 dag. Han åkte igår, jag saknar honom redan. Hatten av till alla ensamstående föräldrar, ni är bäst! Det är tufft att ha hand om en ettåring och en fransk bulldozer helt alena. 
 
Värmen har kommit, vi äter mellis och hånglar i parken varje dag. Idag höll en mås på att slakta en liten fågelunge mitt framför ögonen på oss. Jag skrek "nej" så att hela parken blev skärrade, sen satt jag på min vakt för att komma till undsättning. Vad jobbigt för björktrastmamman och pappan, där varje dag går ut på att jaga bort eventuella mördare. Tänk om jag själv satt där och fruktade för Pärlans liv hela tiden. Urjobbigt. Jag gillar egentigen inte björkstrastar, otyg. Men den lilla ungen har ju inte gjort någon illa, än. 
 
Det va det som hänt idag. Förutom bad i balja, torskmiddag och röj. Men det hör ju vardagen till. Nu blir det sommarkrysset och makrill. Egentid när den är som allra bäst.
 
2
Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Man vänjer sig vid att vara ensam snabbare än vad du tror, rutiner blir A och O i ditt liv, men det går. En vecka går fort - kram

Mirre

Ja men känner igen mig, jag tycker oxå det är tufft då man är ensam, Bq jobbade i Leksand hela veckan som var, kommer hem halv sex åker halv sex. Men det är stor skillnad nu när hon går hos dagmamman, det är mycket enklare. Jaa egentid behövs kramar