Alice har tagit studenten

 
Sådär nu har Pärlan gått o lagt sig. Hon har varit aktiv som tusan hela dagen men en timme innan läggning är det Röjar Ralph deluxe som gäller, hon är helt genomsvett i håret så lockarna ligger smetade mot pannan. Nu dyker jag ner i redigeringens värld.
 
Vackra Alice har fått sina bilder och jag har gjort iordning ett inlägg på hemsidan med mina favoriter på henne. Hon är så oerhört vacker att det inte är klokt. Kolla fler bilder på hemsidan
 
5

Me and le pearl

 
hej hopp! Hur har ni det? Vi har det super. Värmen är på väg, K-J´s semester likaså. Tyvärr även en fiskeresa (på en vecka!!) som det råder delade meningar om att vi pratat om och beslutat att det var en ypperligt bra idé. Jag har inget minne av det, K-J hävdar det bestämt. Kommer bli oerhört tomt och tufft att vara själv med mina två flickor i en vecka. Som tur är kommer moster och hänger med oss några dagar.
 
Det händer så mycket varje dag nu alltså med den lilla. Hon utvecklas något enromt och jag hinner knappt med förrän hon gör ett nytt "trix". Idag har hon tagit vågade kliv rakt ut i tomma intet för att nå nästa möbel, snart traskar hon omkring här. 
 
Jag har fått jobb! Eller ja, jag har fått en placering. Så skönt att äntligen få en egen plats där ingen kommer tillbaka om ett år och jag måste flytta på mig igen. Skönt också att jag redan nu vet vart jag ska vara i augusti och slipper grubbla över det. Tror det kommer bli bra.. men konstigt... att inte få vara med Pärlan hela tiden. Ush vilken omställning o va jag kommer längta!
 
2

Gammal bloggkompis o nyfunnen vän

 
Här ser ni Pärlan iförd lite för stora kläder från Lindex. Älskar Lindex, barnkläderna i alla fall. Hon är en storlek 80 nu men jag vägrar köpa kläder som passar och köper alltid en storlek större då hon växer en storlek per natt (typ), men va gör väl det... säger Pärlan och snubblar på sina långa byxor. 
 
Ja som texten på tischan lyder, vi kommer verkligen inte göra något i sommar. Små dagsutflytker och nerpackning av lägenhet står på shemat. Snart har K-J semester, snart är min mammaledighet slut och jag börjar jag jobba.. känns vidrigt, och skönt...
 
Idag har jag haft en gammal bloggkompis och numera en nyfunnen vän på besök. Johanna och jag har följt varandra länge via våra bloggar och idag var hon och hälsade på. Hon var precis så som jag tänkt och trott. Äkta, ärlig, rolig, smart och fin. Vi käkade, strosade i stan o kolla på open art, käka glass, hängde med Pärlan och Sue Ellen och pratade. Dagen gick fort och plötsligt satt hon på tåget hem. Hoppas att vi ses snart igen. 
 
3