Me and le pearl

 
hej hopp! Hur har ni det? Vi har det super. Värmen är på väg, K-J´s semester likaså. Tyvärr även en fiskeresa (på en vecka!!) som det råder delade meningar om att vi pratat om och beslutat att det var en ypperligt bra idé. Jag har inget minne av det, K-J hävdar det bestämt. Kommer bli oerhört tomt och tufft att vara själv med mina två flickor i en vecka. Som tur är kommer moster och hänger med oss några dagar.
 
Det händer så mycket varje dag nu alltså med den lilla. Hon utvecklas något enromt och jag hinner knappt med förrän hon gör ett nytt "trix". Idag har hon tagit vågade kliv rakt ut i tomma intet för att nå nästa möbel, snart traskar hon omkring här. 
 
Jag har fått jobb! Eller ja, jag har fått en placering. Så skönt att äntligen få en egen plats där ingen kommer tillbaka om ett år och jag måste flytta på mig igen. Skönt också att jag redan nu vet vart jag ska vara i augusti och slipper grubbla över det. Tror det kommer bli bra.. men konstigt... att inte få vara med Pärlan hela tiden. Ush vilken omställning o va jag kommer längta!
 
2
Elin

vilka fina bilder! och grattis till din placering :)

Mirre

Vad roligt att du fått ett "jobb" då, förstår att det är lättnad, ska Pärlan gå på förskola då?, eller kommer KJ vara hemma?

Ja jag vet hur det känns, BQ var också bortrest en gång och jag tyckte det var jobbigt, men samtidigt går det alltid bättre än man tror =D

Hoppas att det gick bra att klippa naglarna =D
kramar