Gammal bloggkompis o nyfunnen vän

 
Här ser ni Pärlan iförd lite för stora kläder från Lindex. Älskar Lindex, barnkläderna i alla fall. Hon är en storlek 80 nu men jag vägrar köpa kläder som passar och köper alltid en storlek större då hon växer en storlek per natt (typ), men va gör väl det... säger Pärlan och snubblar på sina långa byxor. 
 
Ja som texten på tischan lyder, vi kommer verkligen inte göra något i sommar. Små dagsutflytker och nerpackning av lägenhet står på shemat. Snart har K-J semester, snart är min mammaledighet slut och jag börjar jag jobba.. känns vidrigt, och skönt...
 
Idag har jag haft en gammal bloggkompis och numera en nyfunnen vän på besök. Johanna och jag har följt varandra länge via våra bloggar och idag var hon och hälsade på. Hon var precis så som jag tänkt och trott. Äkta, ärlig, rolig, smart och fin. Vi käkade, strosade i stan o kolla på open art, käka glass, hängde med Pärlan och Sue Ellen och pratade. Dagen gick fort och plötsligt satt hon på tåget hem. Hoppas att vi ses snart igen. 
 
3
Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Åh vad roligt att träffa bloggvänner på riktigt, det har jag med gjort och de har verkligen varit uppskattat.

birgitmaria

Va kul att träffa en bloggkompis!
Det är ganska skönt att inte göra nånting på sommaren - bara ta dagen som den kommer :-)

Erika- familjeliv, träning och inredning

Jag älskar med Lindex kläder och har även tröjan till lilleman. Tycker även deras tights är grymma, även till killarna :)

Visst är det roligt med alla nya man lär känna via bloggen! Har träffat fina vänner därigenom. Kram!