Gör egna Pom poms

 
Pom poms hänger ju i var och varannans unge rum. Jag tycker det är himla mysigt och fint. Det finns ju oändligt många där ute på marknaden men om man inte vill lägga så mycket slantar så går det ypperligt bra och göra egna av servetter. Då kan man ha hur många som helst, och i många olika färger. Jag gjorde vita.. typiskt mig. Ska göra svarta och grå oxå. Jag är en oerhört färglös människa. Har väldigt svårt för färger.. som typ röd och grön. HÄR har ni en bra beskrivning om ni vill göra egna.
 
Idag har jag träffat några mammor ur mammagruppen och hängt lite på utegymmet med fika efterår! :) Detta utegym ligger lite väl långt hemirån kände jag för nu är jag helt slut i kroppen. Det beror tyvärr inte på utegymsvistelsen, jag gjorde några väl valda jämfotahopp och ett par benböj! Nu ska jag festa till det med en risifrutti!
 
7

Lantluft och förlossning

 
Haloj! Igår var vi hemma hos våra vänner och fick bevittna en förlossning. Jag blev rörd till tårar när den lilla kalven kom ut. Mamma ko var så fin mot henne och allt gick så lugnt till.. efter förlossningen gick vi in och åt mat och fikade. Det var mys! 
 
Söndagen fortsatte vi hos Pärlans farmor och farfar, Pärlan fick andas lantluft hela dagen lång. Nu är det ny vecka och nya utmaningar. Jag planerar att ta det lite lungt då Pärlan fortfarande är snorig och hostig. Men lite saker har vi ändå inplanerat. Förra veckan var det kaos i den lillas hjärna i det som jag hoppas var kulmen i denna utvecklingsfas, nu verkar det ha lugnat ner sig något. Skönt! 
 
2

Återuppstånden

 
Ja jösses sicka två hemska dagar vi har haft här hemma hos den lilla löjliga familjen. I onsdags blev jag febersjuk i nära 40 graders feber! Totalt däckad blev jag. I går blev Pärlan förkyld och även hon nära 40 graders feber. De senaste två nätterna har jag nästan inget minne av, jag minns bara att det var fruktansvärt. Så varmt så att det kändes som det droppa från taket och var imma på fönstren, en stackars Pärla som vaknat varje timme för att äta/böka/skrika osså en totalt slut mamma som trodde att min sista stund va kommen. Men se det va den inte! Nu är vi åter på banan igen! Imorgon är vi nog helt krya och redo att ta oss an världen igen. När man är sjuk önskar man bara en sak... det får saker o ting i perspektiv. Jag gör som min kloka mor. Varje dag innan jag somnar tackar jag för att jag fått vara frisk. 
 
Bjuder på lite varma vårliga bilder från en prommis i Karlsund tidigare i veckan. Det var längesen vi var där och det märktes på Sue Ellen att hon saknat det! Sprang omkring som en liten barnslig valp. Snart är alla träd gröna, älskar denna tiden. Innan allt har spruckit ut, när vi har allt framför oss... mmm...
 
8