Gör egna Pom poms

 
Pom poms hänger ju i var och varannans unge rum. Jag tycker det är himla mysigt och fint. Det finns ju oändligt många där ute på marknaden men om man inte vill lägga så mycket slantar så går det ypperligt bra och göra egna av servetter. Då kan man ha hur många som helst, och i många olika färger. Jag gjorde vita.. typiskt mig. Ska göra svarta och grå oxå. Jag är en oerhört färglös människa. Har väldigt svårt för färger.. som typ röd och grön. HÄR har ni en bra beskrivning om ni vill göra egna.
 
Idag har jag träffat några mammor ur mammagruppen och hängt lite på utegymmet med fika efterår! :) Detta utegym ligger lite väl långt hemirån kände jag för nu är jag helt slut i kroppen. Det beror tyvärr inte på utegymsvistelsen, jag gjorde några väl valda jämfotahopp och ett par benböj! Nu ska jag festa till det med en risifrutti!
 
7
Marie

Men ohh tjusigt =D

Anonym

Allt för svårt för mig! Kan du göra åt mig med?!;)

Svar: Javisst :)
angus

meh.blo.gg

Woha :-)

Becka

Åh vad duktig du är, superfina!

VENICE

Ah snygga! :) Jag gjorde ett par stycken för ca ett år sen men jag kastade dom efter nån månad. Tyckte att det verkade lite barnsligt. Men haha!! Sen blev det plötsligt värsta trenden! :D så jaa... jag kanske ska göra några nya?? :D

Fröken Grön

Fint! :D

Liie

Vitt är bara bäst! Har också jättesvårt för färger, kan fungera en stund att ha något grått och pastelligt framme för mig, men blir till slut less på det också och plockar fram mina vita dekorationer igen och blir alldeles lugn i själen.. :)