Redigering upp över öronen

 
Hej härliga lördag. Jag har så mycket redigering att stå i och ändå får jag inget gjort. Jag känner inget sug att sitta framför datorn, jag vill vara med lilla löjliga. K-J och Pärlan ligger och sover middag nu så jag har fått lite gjort, känns bra. När de vaknar blir det en tur till IKEA. Mest för att det är skoj.. och för att de har korv.. vi behöver egentligen inget och borde absolut inte köpa något när vi snart ska flytta, utan sälja... allt... jag vill lixom börja om från början utan en enda möbel. Jo en, projektet, älskar´t.  
 
Pärlan är superfin idag i sin spetsblus som kommer från H&M
 
5

Klänningar från Zara

 
Zara har blivit lite av min nya favoritbutik. Den fanns förut i örebro men tyvärr stängde den igen, men det går ju och beställa via nätet vilket är superbra. Jag tänkte visa min och Pärlans klänningar lite bättre som vi hade på Anders & Mias bröllop. Båda är från Zara och jag kände mig jättefin i min! Jättefin färg och perfekt lång... lite konstigt det där.. nu är jag ju lång (174 cm) och hade jag inte haft klackar hade den varit för lång. 
 
Idag är det fredag igen gott folk. Veckans bästa dag. Pärlan tar sig i skrivandets stund en välförtjänt vila och jag ligger med paddan bredvid. Snart slutar kJ och helgen kan börja. 
 
3

Glöm inte bort livet

 
Jag har en ständig skräck för att leva. Jag är en person med ångest och oro och har länge lidit av hypokondri. Min största skräck är att någon när eller kär ska bli sjuk och lämna mig, eller att jag själv ska bli sjuk och inte få se Pärlan växa upp. Förut har jag bara haft mig själv att tänka på, nu blir alla känslor dubbelt så stora, all oro dubbel så stor när jag är mamma till världens finaste lilla tjej. 
 
Pärlan fick ett jättefint armband av sin mormor och berättelsen bakom berörde mig mycket. Jag har svårt att läsa och höra om historier kring sjukdomar då mina tankar far iväg och det gör att jag får mycket ångest. Berättelsen bakom Go life säger precis tvärtom. Vad livet än ger dig, glöm inte bort att våga fortsätta leva. Jag är expert på att måla fan på väggen, oroa mig och ta ut det värsta i förskott. Det är så onödigt. HÄR kan du köpa egna armband! 
 
11