Glöm inte bort livet

 
Jag har en ständig skräck för att leva. Jag är en person med ångest och oro och har länge lidit av hypokondri. Min största skräck är att någon när eller kär ska bli sjuk och lämna mig, eller att jag själv ska bli sjuk och inte få se Pärlan växa upp. Förut har jag bara haft mig själv att tänka på, nu blir alla känslor dubbelt så stora, all oro dubbel så stor när jag är mamma till världens finaste lilla tjej. 
 
Pärlan fick ett jättefint armband av sin mormor och berättelsen bakom berörde mig mycket. Jag har svårt att läsa och höra om historier kring sjukdomar då mina tankar far iväg och det gör att jag får mycket ångest. Berättelsen bakom Go life säger precis tvärtom. Vad livet än ger dig, glöm inte bort att våga fortsätta leva. Jag är expert på att måla fan på väggen, oroa mig och ta ut det värsta i förskott. Det är så onödigt. HÄR kan du köpa egna armband! 
 
11
Ebba Molin

Jag känner igen mig mycket i det du skriver. Lever med en stor rädsla, dels för att mina nära ska råka ut för något och dels för att bli lämnad ensam. Men jag tror det är viktigt att komma ihåg att det ligger utom vår makt att påverka. Vi kan bara försöka göra det vi kan styra över så fint vi kan. Kram

Olivia

Styrkekramar till dig!!

SV: Tack snälla! Vad kul att du tycker det. :D

birgitmaria

Go life - så himla bra! Våga leva är verkligen ett motto att leva efter. Hoppas du kan kika på armbandet emellanåt och komma ihåg det! Att ta ut saker i förskott, särskilt negativa, det tar bara energi. Ta hand om dig och de dina :-)

Cajsa

hihi så lite så.. ^^allt bra med dig i kväll?

johanna - tillvaron.se

Så viktigt budord. Lev livet. Det är svårt, förstår att det är dubbelt så svårt när man får en liten pärla. Men det är ju det vi har liksom när det kokar ner, livet.

Sen, från en som inte alls sett sådana där problem och varit allmänt naivt levnadsglad, om det väl händer så händer det. Det går ändå inte att föreställa sig hur det är innan och det går att hantera när det väl kommer skit. Men det är verkligen inget värt att oroa sig. Så go life!

Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Jag är likadan jag. Jag har en otrolig rädsla för att drabbas av cancer och sedan jag började plugga till sjuksköterska o barnens farmor gick bort i sjukdomen alldeles nyss så har rädslan blivit ännu värre. Nu var jag o lämnade cellprov för två veckor sedan, haft cellförändingar innnan som måste opereras bort o nu har jag även fått andra symtom, är fullkomligt livrädd för svaret som jag får vänta på i 4-6 veckor.

Jasmine

Himla bra skrivet, lev livet måste de flesta nog verkligen bli bättre på!

Alina

sv: kul!

Ronja

fint!

Amanda

Åh vilka bra ord ❤ jag är också expert på att se det dåliga före det bra, och oroa mig i onödan! Men jag försöker att bli bättre på att inte göra det :)

Skogsraah ☾

Förstår precis din ångest. Jag har GAD och ser oftast det värsta i allt. Det gör det definitivt svårare att njuta och slappna av i livet. Fint armband <3