Tupplur

 
Hej. Min plan var att skriva ett inlägg igår, men jag var alldeles för trött. Älskar denna bilden något kopiöst mycket. Min fina dotter med sina långa ögonfransar och goda runda kinder. Det finns inget finare än ett sovande barn, har aldrig förstått den grejen men nu gör jag det :)
 
Första advent igår hörrni. December är lite av min favoritmånad, älskar julen. Igår var Pärlans farmor och farfar här och hängde och på eftermiddagen va vi på adventsfika hos fina vänner. En del av mammagruppen med tillhörande pappor, mys! Det lackar mot jul vänner, älskar´t.
 
5

Årets stressigaste dag - Black friday

Bilder från Fresh Milk

Är det någon mer än jag som blir tokstressad av att alla butiker har rabatt på den så kallade Black friday:en. Jag vet inte ens vad det är, när kom det? Bör det vara en röd dag i kalendern och hissar vi flaggan?! Hela min mail var fullbombarderad av rabatter, huvudet gick på helspinn så jag kommer förmodligen skita i allt.
MEN är det så att du sitter och suktar efter något från Mini Rodini, som vi alla råkar ut för ibland så har Fresh Milk med Mini rodini på sin rabatt. Många har inte det, av någon outgrundlig anledning. Dock är inte helt nya kollektionen pre ss16 med men allt annat vackert. 20% får du idag fredag fram till midnatt med den magiska koden BF15.

Shoppa loss! Eller gör som jag. Skit it.
 
6

Kommit i fas

 
Ikväll har jag suttit med denna vackra familj framför mig på skärmen. Äntligen har jag kommit i fas med alla fotograferingar och redigeringar och det känns skönt! Nu ska jag inte ta på mig för många foograferingar så att jag inte behöver känna mig stressad, vill ju att min hobby ska vara rolig! Inte stressig. Nu måste jag sikta in mig på att uppdatera hemsidan, den har inte fått någon kärlek på alldels för länge.
 
Tack för era fina och peppande ord på min skitdag igår! Jag kan meddela att det varit en skitdag idag med. Vi skulle titta på persienner då vi är i stort behov av detta men Pärlan var tokig och jag vet inte vad vi fick sagt, tror vi boka in ett hembesök. Sedan var det matlagning som inte gick som jag ville och var inte på bordet förrän en timme efter utsatt tid, ni kan ju förstå hsterin på barnet. Mitt i allt detta ska K-J maniskt göra egen musli, som han har gjort av med båda våra löner på... o sen tog läggningen en timme... 
 
Men vet ni! jag njuter av vårt vardagkaos! Att vi har en vardag, att vi mår bra och att vi har varandra! Kärlek. Imorrn är det fredag. Kärlek.
 
4