Kommit i fas

 
Ikväll har jag suttit med denna vackra familj framför mig på skärmen. Äntligen har jag kommit i fas med alla fotograferingar och redigeringar och det känns skönt! Nu ska jag inte ta på mig för många foograferingar så att jag inte behöver känna mig stressad, vill ju att min hobby ska vara rolig! Inte stressig. Nu måste jag sikta in mig på att uppdatera hemsidan, den har inte fått någon kärlek på alldels för länge.
 
Tack för era fina och peppande ord på min skitdag igår! Jag kan meddela att det varit en skitdag idag med. Vi skulle titta på persienner då vi är i stort behov av detta men Pärlan var tokig och jag vet inte vad vi fick sagt, tror vi boka in ett hembesök. Sedan var det matlagning som inte gick som jag ville och var inte på bordet förrän en timme efter utsatt tid, ni kan ju förstå hsterin på barnet. Mitt i allt detta ska K-J maniskt göra egen musli, som han har gjort av med båda våra löner på... o sen tog läggningen en timme... 
 
Men vet ni! jag njuter av vårt vardagkaos! Att vi har en vardag, att vi mår bra och att vi har varandra! Kärlek. Imorrn är det fredag. Kärlek.
 
4
ISA

så himla skönt när man äntligen är ikapp och slipper den där akuta stressen. Var rädd om dig nu och prioritera rätt <3

Olivia | 17 årig tös i mediebranschen

åh! Bra inställning att se hobbyn som något kul och inte stress!

Catrin

Är han pysslig din K-J ? Egen müsli och allt! Det kan jag bara drömma om... 😅

Sofia

Så fint! :)