Loppisfynd

 

Bytardagarna är årets happening för mig och min vän Besan. Då står vi med vässade armbågar en halvtimme i kö för att maniskt springa in likt Sunes familj på julbordet och roffa åt oss det gottaste. Så även i helgen. Ovan ser ni favoriterna. En vinterjacka från Mini Rodini, skor från timberland och en blå klänning i linne. Kostnad för detta: 90 kr. Älskar loppisfynd.
6

Jag vill haaa: Avlastningsbord

Bilder från Rum 21

En ny kategori, med Morran röst "Jag vill haaaa". Det är ju alltid något man vill ha i detta vidriga ha-samhälle. Just nu är det ett avlastningsbord vid soffan, där det kan ligga någon trevlig tidning som man inte hinner läsa och stå någon fin blomma som man glömmer o vattna.
 
Har satt ihop ett litet kollage med småbord och pallar som även de funkar som bord. Vilken är din favvo? Du hittar alla och fler därtill HÄR
 
2

Göra egen himmelsäng

 
Jag har haft tankar om en himmlesäng i Pärlans rum, en myshörna där man kan sitta och läsa bok för att varva ner mellan hysterin (hoppa i soffan, klättra på bordet och riva ner tv:n). Grunden är en himmelsäng från IKEA som jag satte på lite gardin på, också från IKEA. Resultatet blev... platt.
 
Så nu är jag på jakt efter annat tyg att sätta på den redan befintliga ringen från IKEA.. som inte är från IKEA... utan gärna någon annanstans ifrån, i typ linne! Som typ härifrån [Linliving]. Ser ni tråden, återigen träkulor! Älskar träkulor, kan man sätta på allt! Så nu börjar operation hitta-linnegardin-alternativt-färdig-skitsnygg-himmelsäng-eller-struntar-i-himmelsängen-och-kör-tippitält-istället samt operation hitta-ekologiskt-snyggt-grått-fårskinn-som-inte-kostar-en-miljon". Yes.
 
5