Göra egen himmelsäng

 
Jag har haft tankar om en himmlesäng i Pärlans rum, en myshörna där man kan sitta och läsa bok för att varva ner mellan hysterin (hoppa i soffan, klättra på bordet och riva ner tv:n). Grunden är en himmelsäng från IKEA som jag satte på lite gardin på, också från IKEA. Resultatet blev... platt.
 
Så nu är jag på jakt efter annat tyg att sätta på den redan befintliga ringen från IKEA.. som inte är från IKEA... utan gärna någon annanstans ifrån, i typ linne! Som typ härifrån [Linliving]. Ser ni tråden, återigen träkulor! Älskar träkulor, kan man sätta på allt! Så nu börjar operation hitta-linnegardin-alternativt-färdig-skitsnygg-himmelsäng-eller-struntar-i-himmelsängen-och-kör-tippitält-istället samt operation hitta-ekologiskt-snyggt-grått-fårskinn-som-inte-kostar-en-miljon". Yes.
 
5
Stina - Tillvaron.se

Men jag tycker att det ser jättefint ut!
Lammskinn däremot kostar ju en mindre förmögenhet, men älskar dem så mycket att det i slutändan är värda varenda krona :)

ISA

så fint! ville alltid ha en himmelsäng när jag var liten.. eller okej, tills jag var 15 typ :p haha

birgitmaria

Får säga lycka till då i jakten på allt du behöver!
Ser iaf mysigt ut!

Eleni

Jag tycker det blev jättefint ju! Vår nu mera trasiga sänghimmel (dessa ungar) från IKEA skulle behöva sig ett upplyft. Kanske också ska köpa mig tyg och gör ett försök till att piffa till den en aning :)

linah

men guu va mysigt!! de måste jag göra:D