Hamamhandduk

 
Älskar dessa handdukar från Ellos! Hamamhandduk med vävd framsida och baksida i frotté. Älskar att det är frotté på en sida så man kan även bli torr, det är ju ett plus för en handduk... även om snyggheten är viktigast! ;) De heter Saray och finns i badhandduk och hand-handduk (eller va säger man). 
 
Självklart har Ellos en bra rabatt, funkar på (bla) dessa handdukar. Klicka HÄR så får du 30% rabatt på din dyraste vara. Skriv in koden 345403 i kassan. 

4

Slapp

 
När jag kommer hem från jobbet är jag så oerhört orkeslös. Pärlan likaså, hon har besämt sig för att hon inte tänker vila på nya förskolan. Så hon springer okring och slänger sig handslöst när vi kommer innanför dörren. När hon stupar i säng vid 19 har jag stora planer. Måla om sovrummet, börja med projektet (oh my god ska visa er snart), göra en lampa eller städa undan lite. Men-jag-orkar-ingenting! Så jag glider ner i soffan och slår på The Kardashians och låter Sue Ellens slickar mina fötter, så länge hon vill.
 
4

Favoritbilderna i sommar

 
Älskar dessa bilderna! De bästa på Pärlan i sommar! Det är det enkla som oftast blir det bästa. Utanför vår dörr har vi en äng och bilderna tog jag på några minuter när vi kollade in blommorna på ängen.

Jag går numera igång på det mörka så otroligt mycket. Jag vet inte om det är en övergående fas eller om jag helt bytt bildstil. Kan vara för att mörkret och hösten som står för dörren, men jag tror inte det. Detta är så mycket mer jag! 
 
7