Gott nytt år

 
Hej vänner! Jag satte ihop ett litet kollage med sex av mina favoritbilder under året som gått, alla på vackra bravidmagar. Det råder inga tvivel på att detta är mitt absoluta favoritobjekt! Jag hoppas att få fota många vackra gravida kvinnor, rara barn och varierade familjekonstellationer under 2017!
 
Vilken bild tilltalar dig mest?
 
GOTT NYTT ÅR vänner, idag är det nyårsafton! Det firar vi med mat, marängsviss och en partyhatt i goda vänners lag. 
 
 
1

God Jul

 
Idag är det självaste julafton och det firar vi med familj hemma hos K-J´s föräldrar i Grönbo. Det blir kusinskoj, tomtebesök, mat och klappar. Precis som för många andra. God Jul mina kära vänner. 
 
Jag är så oerhört lyckligt lottad. Jag har så mycket som jag tar för givet. Jag tänker ofta på alla de som inte är lika lyckligt lottade som vi. På olika sätt, så många olika tragiska sätt. Vi skänker en peng och en tanke men vi kan aldrig riktigt föstå, sätta oss in i det. Ibland blir dessa tankar övermäktiga för mig och jag blir så ofantligt frustrerad och ledsen. Ta hand om er och varandra ♥
 
1

En god bok

 
Här sitter Pärlan med en god bok. Hon är så bra på allt, på och läsa.. och prata.. pratar konstant. Nu är vi inne på julveckan vänner! Idag är det bara ynka 5 dagar kvar till julafton och nu tycker jag det börjar bli dags. Jag älskar (som sagt) julen och längtar som ett barn men det är skönt när vi är över på andra sidan med och har våren framför oss. 
 
Idag fick jag en trevlig leverans från Granit som jag får ta och visa er någon dag. Annars roddar jag och Pärlan själva här hemma. Med den franska bulldogen så klart. K-J huserar på annan studieort och det går fint, det är som att hon förstår att man måste vara lite mindre trotsig då för att mamman ska palla! :) Min lilla fiskorv, så stor och klok.
 
4