En god bok

 
Här sitter Pärlan med en god bok. Hon är så bra på allt, på och läsa.. och prata.. pratar konstant. Nu är vi inne på julveckan vänner! Idag är det bara ynka 5 dagar kvar till julafton och nu tycker jag det börjar bli dags. Jag älskar (som sagt) julen och längtar som ett barn men det är skönt när vi är över på andra sidan med och har våren framför oss. 
 
Idag fick jag en trevlig leverans från Granit som jag får ta och visa er någon dag. Annars roddar jag och Pärlan själva här hemma. Med den franska bulldogen så klart. K-J huserar på annan studieort och det går fint, det är som att hon förstår att man måste vara lite mindre trotsig då för att mamman ska palla! :) Min lilla fiskorv, så stor och klok.
 
4
Mirre

Tycker också det känns som Bellis trotsar mig mindre sådana ggr då jag måste ha na mest själv och BQ kommer hem sent, precis som de fattar

Ja otroligt att det snart är julafton

PLAINDAYS

Det här året har verkligen flugit förbi, känns jättemärkligt att det redan är jul om ett par dagar... God jul :)!

Marie

GOD JUL till er med, stor kram

birgitmaria

Du tar ju då himla fina bilder!! Och självklart är hon bra på allt i den åldern - helt underbart ! Njut! Jag vill ha jul jag med, men allra mest längtar jag till juldagen! Dagen med bara julmys och ingen stress - iaf hos oss :-)