Hennes liv i en bok

 
Jag har en sån där "min första år" bok som "alla" har med information och saker att minnas från Pärlans första tid. Men den är inte så mycket jag, den ger inte utrymme till mitt skapande och jag tycker den är rätt retlig. Pärlan älskar att titta i den dock och benämna alla på bilderna "momor" och "fafar". 
 
Så jag har satt igång att göra en annan bok som ger mer utrymme till min kreativa sida. En bok med tomma sidor att fylla med stämplar, egen text och bilder från instagram. Samtidigt som det är roligt är det svårt att skapa så där utan mallar helt freestyle men meningen är att den ska fyllas med sånna där små meningslösa minnen som man inte vill glömma. 

 
3

Hylla med läderband

 
Jag är så vansinnigt nöjd med hyllorna som numera sitter i vårt kök. Läderbanden köpte jag en påse på Tradera och brädorna fick jag av pappa snickare. Fyra hål och hyllan satt som ett smäck! Like a glove! 

Idag är pärlan åter på dagis, igår hade de varit 3 barn på avdelningen! KJ har varit sängliggande i tre dagar nu och jag känner att detta med februari va ju inte alls skoj. Men snart är det mars, o då är alla friska igen... eller?

8

Fin poster

 
En mycket populär poster är "We" som cirkulerar på instagram och hemma hos fina människor. Jag älskar denna poster och lät inte dess populäritet få mig att avstå. Den är så fin och har ett fint budskap, vi får en gemensam känsla när vi alla ligger i storsängen och brottas under vår vi-poster :) Den är gjord av duktiga Miss Papperista

Det som verkade va en hanterbar förkylning med feber visade sig vara influensa och nu är även pappan sjuk. Tredje vabb-dagen för mig. Idag är hon dock feberfri så vi håller tummarna för att det blir dagis imorrn! Ugga mugga! 

4