Jag har fått massage

 
Hej, hennes lockar. Älskar. Dagens besök på BVC gick fint. Förutom att Pärlan inte ville göra något av sina tricks. Men hon fick godkänt ändå, tack vare hennes snälla föräldrar som intyga att hon kan peka ut kroppsdelar och bygga med klossar och inte bara står med surläppen och säga "nej". Jag gissa för övrigt precis på pricken rätt, så när som på 30 g på längd och vikt (Se HÄR), grattis till mig det kommer en soffa på posten. 
 
Jaha sen va det dagis för Pärlan som för första gången blev lite ledsen när pappa K-J gick. Men det hade gått över direkt. På vilan får stackars pedagogerna vagga henne till sömns, då sussar hon så sött.
 
Den ömma modern gick iväg på massage efter jobbet och jag blev lixom så full i skratt när hon knåda, kändes som hon kom åt någon skrattnerv! Har man någon sån i ryggen tro. Annars kändes det som ett pärlband runt skuldrorna och jag har både benlängsskillnad, lite snett bäcken och förmodligen en släng scolios oxå. Men det har ju ingen dött av! Jag älskar att sitta och kryssa Nej, nej, nej på alla tänkbara sjukdomar på den lilla hälsdeklarationen och för en stund kände jag mig superfrisk! Det är konstigt att någon så sjuk som jag (häsloångest) kan vara så frisk.. just nu.. säger jag som sann hypokondriker.
 
7

Mini Rodini REA

 
Bilder från Babyshop
 
Ursäkta mitt fula kollage, inte alls snyggt men orkade inte ens försöka få det snyggt med den dumma grå bakgrunden. Men skit samma! Babyshop kör REA på REA:n så är ni köpsugna på Mini Rodini plagg så kanske det är dags att köpa nu. Jag har en liten tradition att jag alltid köper ett Rodini plagg på REAN till Pärlan. Eller ja, tradition... jag gjorde det förra året och det kändes bra så nu gjorde jag det igen, poff en tradition! Påfågelleggingsen, för 178 kr, är på väg hem till oss as we speak. 
 
Har du liten bebis är det massor med fint på REAN. Finns en del kvar till lite stora lortar oxå och är du proactiv och tänker att ungen ska vara läcker i Mini Rodini till nästa vinter kan du göra ett riktigt kap nu på jackor och overaller! Älskar musjackan. Klicka HÄR för att komma till REAN och ange "REA15" i kassan för att få ytterligare 15% på REA-priset. Klick klick! 
 
2

Kartposter & ramlist

 
Sånna här trevliga stadskartor skulle jag kunna ha över hela lägenheten. Men det vore kanske lite konstigt. Det finns ju snyggare städer än Örebro men va ska man göra, slänga upp Götene på väggen?! No way hosay. Denna vackra poster kommer från Madde-design. Klick klick.

Den trevliga ramlisten är fyra träpinnar som min kära far skaffat till mig och jag har spikat ihop dom och satt på ett läderband. Pang upp på väggen typ gratis. Om man inte har någon far som är snickare eller om man tycker att det känns pinsamt hemmagjort så finns det till ett överkomligt pris, 69 kr, på Lagerhause. Vill man istället punga ut 270 kr för ett par lister så går man på den från Ferm Living, men då är man i min mening lite onödig...
 
5