Jag har fått massage

 
Hej, hennes lockar. Älskar. Dagens besök på BVC gick fint. Förutom att Pärlan inte ville göra något av sina tricks. Men hon fick godkänt ändå, tack vare hennes snälla föräldrar som intyga att hon kan peka ut kroppsdelar och bygga med klossar och inte bara står med surläppen och säga "nej". Jag gissa för övrigt precis på pricken rätt, så när som på 30 g på längd och vikt (Se HÄR), grattis till mig det kommer en soffa på posten. 
 
Jaha sen va det dagis för Pärlan som för första gången blev lite ledsen när pappa K-J gick. Men det hade gått över direkt. På vilan får stackars pedagogerna vagga henne till sömns, då sussar hon så sött.
 
Den ömma modern gick iväg på massage efter jobbet och jag blev lixom så full i skratt när hon knåda, kändes som hon kom åt någon skrattnerv! Har man någon sån i ryggen tro. Annars kändes det som ett pärlband runt skuldrorna och jag har både benlängsskillnad, lite snett bäcken och förmodligen en släng scolios oxå. Men det har ju ingen dött av! Jag älskar att sitta och kryssa Nej, nej, nej på alla tänkbara sjukdomar på den lilla hälsdeklarationen och för en stund kände jag mig superfrisk! Det är konstigt att någon så sjuk som jag (häsloångest) kan vara så frisk.. just nu.. säger jag som sann hypokondriker.
 
7
Mirre

Ohh gött med massage och skönt att det gick bra på BVC, kul att du nästan gissa rätt. Ja så vart det för oss med att hon vart ledssnare efter nån dag sådär

ISA

vill bara pilla lite på de där söta lockarna <3

MATILDA

vad skönt med massage :D

birgitmaria

Fin bild på fin lockig tös!
Man vet ju aldrig vad de råkar trycka på för nerver vid massage...

Lund Johanna

<3 på lockarna.

Å massage, jag behöver massage. Jättemycket. Och då kan man tycka det är löjligt att sitta här och gnällan är jag har ett presentkort som jag bara måste boka in. För det är ju så skönt!

Och du är frisk Anna, jag lovar. Friskare och klokare än de flesta faktiskt skulle jag tro!

Fani

Åh men galet söt bild då :)

Clara

Så sött!