Vill du ha en idiot lägg din hand i min

 
Älskar denna bilden så mycket. Min lilla dotters hand i min. Oj vad jag lär mig mycket varje dag av henne. Jag gör allt jag kan för att vara en god förebild, en bra och rättvis mamma och ge henne all den kärlek och trygghet jag bara kan. Det är inte lätt att uppfostra barn, det ska gudarna veta! Och man är inte mer än människa, ibland gör man inte rätt och ibland orkar man inte. Men det är helt okej det med.

Det är så vansinnigt fantastiskt att jag får uppleva denna resa tillsammans med henne, min kloka fina Pärla ♥
 
5

Pappa

 
Nu är pappa tillbaka efter sin årliga fiskeresa. Hatar denna resa över allt annat. Hatar att inte kunna få kontakt och veta att han har det bra. Men det hade han och nu är han åter hos oss och vi får njuta av ett par veckors semester tillsammans! 
 
Vi styrde kosan mot Grönbo och Pärlans farmor och farfar i helgen och har det bra! 
 
3

Poolparty

 
Så vad gör jag på min semester undrar ni kanske. Jag går och lägger mig sent, jag fixar och trixar i hemmet, mycket kring förvaring. Jag målar en liten byrå. Superfint blev det. Jag hänger mycket på lekplatsen. Jag vattnar blommorna på altanen. Jag går på prommenad med mina tjejer och tittar på båtarna. Jag lagar enkel mat som falukorv och makaroner. Jag fikar ute. Jag tittar på Pippi. Jag äter glass och jag har poolparty med fina vänner!

Måste slå ett slag för glassformarna från Onyx! Superenkelt och gott att göra egen glass. Ovanstående variant är bara naturell yoghurt och hallon. Valmöjligheterna är oändliga! Finns bla HÄR
 
4