Barnkalas

 
Här kommer andra och sista delen i följetången Pärlan fyller 2 år! Aldrig har väl någon fyllt år så länge. Hon sjunger ja må hon leva totalt maniskt 345 ggr om dagen fortfarande, gärna vid läggdags.. Charmigt.. 
 
Här ser ni det goda som jag bakat! Då Pärlan och många av hennes vänner inte introducerats för socker än var tårtan och muffisarna sockerfria. Tårtan var över förväntan och mycket god. Supergod och sockerfri "saft" gör man enkelt med vatten och valfria bär! Självklart fanns det socker för de som hellre föredrog det i form av kladdkaka, chokladbollar, chokladdoppade marsmallows och cace pops! 
 
Ja men här är i alla fall barnkalaset med några av Pärlans små vänner och några av våra lite större vänner. tre av vännnerna lite extra stora då det är på väg tre till in en snar framtid :) Ett helt fantastiskt gäng som jag är så glad finns runt omkring oss! Tack för att ni kom och firade med oss! 
 
5
Emmelie - mamma till två och ssk-student.

Wow vad fint du ordnat.
Och sockerfri i två år, bra jobbat. Jag höll nog första barnet till ca 1,5 år, men sedan fick det bli små mängder och är än idag =)

Linda

Så himla fint ni ordnat! :) Mysiga bilder!

Åsa

Vilket mysigt barnkalas!

birgitmaria

Så fint o kul med kalas för småttingar!!

Marie

Oh titta så fint =D