Dan före dan

 
Imorgon är min sista arbetsdag på 6 veckor (pirrar till i magen när jag skriver det). Imorgon är Pärlans sista dag på nuvarande förskola. Hon har köpt en blomma som hon är sjukt stolt över, jag kommer förmodligen gråta när hon ska lämna över den till pedagogerna imorgon bitti. Är så sjukt blödig. Grät i personalrummet när jag visade mina kollgor en film när Pärlan sjunger Pippi Långstrumt låten igår...
 
Idag har vi hängt lite med farmor, fikat på altanen och tagit en mysig kvällsprommis med grannarna. Livet på en pinne när det är som allra bäst. Nu kryper jag ner! Det är en stor dag imorgon.
 
9

Vid en sjö i Bergslagen

 
I söndags var vi hemma hos Angelica och fotade mig och Pärlan! Det är inte första gången vi står framför hennes kamera. Hon har fotat mig och k-J när jag var gravid och familjebilder när Pärlan var 1 år.
 
Nu var det dags igen och denna gången var det jag och Pärlan som stod framför kameran. Jag älskar Angelicas bildstil och vi hade spånat på hur vi tänkte oss bilderna. De blev EXAKT så som jag tänkt mig och jag vet att jag kommer älska varenda bild. Har fått några smakprov och började nästan gråta när jag fick bilderna! Så fint! 
 
Tänk va! Bloggvärlden, utan den hade jag förmodligen aldrig fått lärt känna denna fina, talangfulla och inspirerande tjej! ♥ 
 
5

Daniel Wellington

 
Så har även jag köpt denna tidlösa, klassiska och sjukt snygga klocka. Har velat ha en så länge men har lixom inte kommit till skott. Men nu så pryder den min arm så vackert. Älskar den verkligen. Min är en Classic st Mawes 36 mm. Som ett smäck! 
 
HÄR köper du din egna snygga DW klocka!
 
2