Tofflor


De är så söta pärlans små tofflor från zara. Tyvärr köpte jag en storlek för små så nu är de snart för små, kommer nog inte räcka hela sommaren. Även om sommaren som bekant är kort!

Idag har vi gjort sällis med hela Örebro på Marieberg och Ikea. Vi köpte ett stort parasoll så nu kan vi skydda oss från solen på vårt stora trädäck. KJ håller nu på o bygger hyller i förådet o jag ska starta operation söva pärla. Natti! 

3

Linnelakan

 
Jag har länge velat ha linnelakan då det är så vansinnigt snyggt. men jag tänkte inte att priset var värt det snygga, så skönt kan det ju inte vara o sova i lixom. Men jag slog ändå till på gråa och jag ångrar mig... att jag inte köpte tidigare! Så sköna vet jag inte om de är, känner ingen skillnad mot bomull men det är ju bara så läckert! (hej tant som använder ordet läckert) och bara för att det är så vansinnigt snyggt så sover jag bättre bara pga det. 
 
Mina är från Ellos (heter Candice) och jag slog till när de hade rabatt. Nu har de rabatt på alla bäddtextilier så passa på nu. Du får 20% rabatt, klicka HÄR så är rabatten redan avdragen, gäller tom söndag 29/5. Klick klick! 
 
Innehåller affiliatelänk

1

Drömfångare

 
Att inreda Pärlans rum är lite av det bästa jag vet. Det går ju o gå bananas som med allt annat och många kan tycka att jag lägger sjuka pengar på det men man väljer ju själv vad man vill lägga sina surt förvärvade slantar på, vissa köper öl, andra köper elektronik jag köper drömfångare från Bisoudelou. Handgjorda helt underbart fina drömfångare i flera fina färger. Finns bla att köpa hos bästa Mininook
 
1