Produktiv

 
Hej i stugorna! Idag lyckades jag med konststycket att inte somna vid nattning av liten Pärla så jag har fått riktigt mycket gjort här hemma i lyan! Hängt upp tvätten (som annars brukar ligga blöt i tvättmaskinen flera dagar), släppt ut kissenödig hund på bakgårn (älskar älskar älskar vår lilla betydelsefulla trädgård), redigerat och skickat iväg 20 bilder till kund och börjat urvalet till en annan liten söt person som jag har inlett ett samarbete med! Mer om det en annan dag. Nu väntar sängen och Paradiiiiiise, jag vet att du vill kolla..
 
2

Första advent

 
Idag är det första advent mina kära vänner! Jag njuter i fulla drag. Stjärnan och staken är på plats, som jag har längtat. November har varit en lång väntan och nu får vi snart börja med julkalendern och räkna ner dagarna till jul. Jag fullkomligt älskar julen!
 
Vi satte igång och baka lussebullar, lussekatter, saffransbullar, kalla det vad du vill! Det gick sådär. Det vart stor osämja mellan familjemedlemmarna, bullarna va torra och köket vart upp och ner. Men det behöver vi ju inte nämna! För på bilderna ser det ju ljuvligt idylliskt ut! ;) Pärlan fick smaka på sitt första sockrade föremål. Hon har nöjt sig med druvsocker som frukt och russin men nu kände hon att hon ville ha av storbaket. Hon gjorde ju den finaste lilla bulle jag har sett. Grattis och välkommen in i det raffinerade sockrets underbara värld!
 
5

Sommarminnen

 
I somras hittade jag ett tistelfält en bit från vårt hus, jag blev övelycklig och plaerade både en och två gravida kvinnor på fältet. Läntar redan till nästa år, nåde den som kommer och bygger bostäder på mitt tistelfält! Ovan har ni Johan och Johanna som jag fotade i slutet av augusti. Jag har ej visat några bilder på deras önskan men härom veckan fick jag ett ljuvligt mail om att deras lilla knodd hade kommit. Detta par var något alldeles extra att fota, så fina.. så kära.. jag minns denna fotografering med ett stor varm känsla i magen.
 
Men alltså jag har ju helt tappat det med bloggen vänner och det gör mig så lycklig att se att många av er troget går och och kikar efter en uppdatering trots att jag inte bloggat sen 8 novemeber! Herre. Och jag kan inte säga att det kommer bli bättre heller... jag är som ett utskitet äpplamos på kvällarna och det som får ta min datortid är bilder till kunder.. men ett litet hopp är att jag ska bli bättre nu när min faovroitmånad december gör antåg! Ni är i alla fall bäst. Puss. 
 
2