Första advent

 
Idag är det första advent mina kära vänner! Jag njuter i fulla drag. Stjärnan och staken är på plats, som jag har längtat. November har varit en lång väntan och nu får vi snart börja med julkalendern och räkna ner dagarna till jul. Jag fullkomligt älskar julen!
 
Vi satte igång och baka lussebullar, lussekatter, saffransbullar, kalla det vad du vill! Det gick sådär. Det vart stor osämja mellan familjemedlemmarna, bullarna va torra och köket vart upp och ner. Men det behöver vi ju inte nämna! För på bilderna ser det ju ljuvligt idylliskt ut! ;) Pärlan fick smaka på sitt första sockrade föremål. Hon har nöjt sig med druvsocker som frukt och russin men nu kände hon att hon ville ha av storbaket. Hon gjorde ju den finaste lilla bulle jag har sett. Grattis och välkommen in i det raffinerade sockrets underbara värld!
 
5
anannanland.blogg.se

Åh vad gott med lussebullar!

Lillemmish - mode - inredning

Lussekatter som är så gott :P

Mirre

Men ja det ser allt så adventigt, juligt och idylliskt =D

Emmelie - mamma till två och ssk-student.

De ser då väldigt goda ut iallafall. Haha igår skulle jag ge mig på att baka till Ebbas kalas och lyckades bränna hela plåten, kan varit så att jag fastnade lite vid en serie vid tvn... ;)

birgitmaria

Det är inte alltid bara mysigt att baka med familjen;-)
Vad tycker du om julkalendern? Här sitter vi alla klistrade på morgonen t o m min morgontrötte man!