Gräsänka

 
Hej vänner! Världen förvandlades till ett vinterland. Snön föll även över Örebro och till mitt stora förtret känner jag mig inte säker på cykeln. K-J klicka hem vinterdäck till mig och sen drog han till Ludvika så nu är det jag och Pärlan som huserar själva här hemma! Det klarar vi ypperligt. Är alltid lite nervös när han ska åka hur det ska gå med trotsig tvååring och hysterisk fralla men det brukar faktiskgt gå bra.. bättre! mohhaa!! 
 
Nu har jag äntligen fått iväg urvalet från förra söndagens familjefotografering och jag känner mig nöjd och glad över resultatet. Dags och krypa ner och ladda batterierna inför morgonens kamp, gällande påklädning, tandborstning, påklädning ytterkläder, cykla... mm! Livet med tvååring, aldrig långtråkigt! 
 
5
Lund Johanna

Heja dig, du är grym! Och snö ja, mysigt men det var väldigt vad mycket det kom rätt av.

Åsa Rindstål

Äsch, du är ju superrutinerad mama nu så att vara gräsänka klarar du galant!

Marie

Det brukar ju alltid gå riktigt bra, vår tös är riktigt trotsig nu igen, men mest med mig, jag känner mig lite utfryst och utvald just av henne nu eller vad man ska säga, då pappa kommer hem blir hon jätteglad och tji och tjå, men med mig är det mest gnäll och trots hela tiden, =(

Så vacker bild

birgitmaria

Det går säkert bara bra, eller det ordnar sig, brukar jag säga.
Vinterdäck till cykeln och cykelhjälm så här på vintern!

ida

MEN LÄGG AV NU!!!!!!