Sommarminnen

 
I somras hittade jag ett tistelfält en bit från vårt hus, jag blev övelycklig och plaerade både en och två gravida kvinnor på fältet. Läntar redan till nästa år, nåde den som kommer och bygger bostäder på mitt tistelfält! Ovan har ni Johan och Johanna som jag fotade i slutet av augusti. Jag har ej visat några bilder på deras önskan men härom veckan fick jag ett ljuvligt mail om att deras lilla knodd hade kommit. Detta par var något alldeles extra att fota, så fina.. så kära.. jag minns denna fotografering med ett stor varm känsla i magen.
 
Men alltså jag har ju helt tappat det med bloggen vänner och det gör mig så lycklig att se att många av er troget går och och kikar efter en uppdatering trots att jag inte bloggat sen 8 novemeber! Herre. Och jag kan inte säga att det kommer bli bättre heller... jag är som ett utskitet äpplamos på kvällarna och det som får ta min datortid är bilder till kunder.. men ett litet hopp är att jag ska bli bättre nu när min faovroitmånad december gör antåg! Ni är i alla fall bäst. Puss. 
 
2
Mirre

Men oh så fina bilder, verkligen fint bland risfält. Ja det är svårt med bloggandet i perioder, visst jag brukar blogga, men det är inte lika roligt i perioder

FrökenTV, bloggen om tv och film

vilka fina bilder