Söndag


Söndag. Vardag som helgdag är det upp klockan 6 som gäller för denna familjen. Det betyder att man hinner med ganska mycket innan klockan är 10. Ätit frukost, tittat på mitt i naturen, bakat bröd och K-J har tagit sig en springrunda. Nu är klockan snart 10 och dagens fotografering väntar runt hörnet! Solen skiner och himlen är blå. Kommer bli bra.
 
Den lilla stackars frallan har kliat halvt ihjäl sig under en period så det blev kortisontabletter nu, några dagar. Så hon får vila lite. Det är skönt för hela familjen, hon njuter av sin klådfria vardag på mattan. Det är skönt för mattehjärtat, slippa se henne klia. Ibland undrar jag, hur hon mår.. hur mycket hon störs av sin allergi. Det gör lite för ont för att tänka på. Så jag sticker huvudet i sanden. Är jag en dålig matte då...
 
4

Newbornfotografering

 
Här har ni lilla Cajsa med en av de fina hättorna jag fick hem förra veckan! Jag gillar dom så mycket, tror Cajsa gillar dom oxå. Tyget hon har över sig, samt runt sig, köpe jag i en tygaffär, det är lite stretchigt och passar bra till att linda in små bebisar i. Gillar att bilden fick en liten höstig toutch av löven med! Super nöjd. 
 
Idag är jag hemma och är sjuk. Har legat med Sue Ellen (the frenchi) i sängen hela dagen, nu släpade jag mig upp och gjorde ett litet inlägg men tror jag återgår till sängen igen. 
 
2

Newbornrekvisita

 
Har visat dessa små hättor på varenda social kanal jag äger och har men måste även lägga ut på bloggen. Jag är så glad att jag hittade denna duktiga tjej som gör de mest perfekta små hättorna, perfekta till newbornfotograferingar. Älskar varianten, garnet och färgerna! Här har ni hennes facbooksida, KLICK.

Jag är nu rätt nöjd med mitt lilla rekvisita-förråd som jag erbjuder mina kunder på newbornfotograferingar. Jag inveg de små hättorna idag med lilla Cajsa, får visa er imorrn! Men det som jag tycker allra mest om är avskalade enkla bilder på små nakna bebisar, ju enklare desto bättre.
 
1