Höst

 
Nu är det höst och oktober. En av mina favoritmånader. Varför? För jag fyller år, och tycker trots min höga ålder att det är roligt att fylla år. När man har fyllt 30 gör det lixom inget längre. Innan jag fyllde 30 hade jag hemskt åldersnoja, nu när jag fyller 33 känns det helt ok. 
 
Oktober är en underbar fototmånad och alla tider ända till mitten av november är bokade. Det ska bli härligt att få fota vackra gravida och barn i höstlöven. Bilderna ovan är från oktober förra året, men en liten Pärla som var ute och gick i höstlöven med sina söta kläder. Min stora lilla tjej ♥
 
6
Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Helt galet att det redan är oktober! En himla mysig månad dock :D

Dixi Wonderland

Älskar hösten :D

Marie

Älskar hösten, håller med dig till fullo och nu när jag köpt nya kamera så längtar jag att få ut och fota, fota fota =D

Höstmodet är det absolut snyggaste på året =D

Matilda Berlin

Vad kul att läsa att det är en utav dina favomånader. För mig är det mest en mellanmånad, men jag kanske ska ta och tänka om lite då ;) Ha en toppendag fining!

birgitmaria

Jag gillar hösten. Eller jag gillar alla årstider, men hösten är ju härlig med alla sina färger och här uppe börjar det luta åt vinter - minusgrader, men ingen snö och färgglada löv - magiskt!
Å va kul att höra att du gillar att fylla år och det gör jag med! Jag säger som min pappa: "Det är ju kul att öppna paket"

Emmelie - mamma till två och ssk-student.

Men älskar ljuset i dina bilder. Jag vet att jag tjatar, men du måste säga till när du är i närheten av Alingsås-Göteborg o har tid o möjlighet att fota på vår familj . Kram