Höstprommenad

 
Hej vänner! Oktober är min absolut favoritårstid och jag föröker ta tillvara på varje dag. Snart kommer det en vind och drar ner alla vackra löv till marken, låt denna vin lysa med sin frånvaro lite till. I helgen har lilla löjliga familjen varit på mysig prommenad i Oset och Naturens hus. Vi bor ett stenkast ifrån detta magiskt vackra och det är verkligen en gunst! Kan man säga gunst.. ynnest! eller va... lyckos oss helt enkelt.
 
K-J har dragit iväg till Ludviga på plugg och Pärlan har gått och kärat ner sig i hans klasskompis Christoffer som sov över här inatt och som hon träffa i 1 timme imorse. Kan-inte-sluta-prata-om-honom. Jag kommer lägga all min tid framför datorn för att få iväg urvalsbilder och färdiga redigerade bilder till kunder, härliga fina höstfotograferingar! Mer väntar i hela oktober och november. På spotify: Peter le Marc. Yes, jag älskar´n och det står jag för. 
 
6
Days by Johanna

Så fina bilder.

Jenny

otroligt fina bilder du tagit :)

Mirre

så fina bilder och hehe Bellis har kärat ner sig i en av barnens pappa hos dagmamman, hon pratar ofta om honom, och när ha är där så leker hon med honom hihi, hemma här låtsasringer hon till honom titt som tätt

Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Åh vilka fina bilder 😍

Dixi Wonderland

Älskar jackan! Och jätte fina bilder :)

Matilda Berlin

Jag älskar verkligen att gå ut och gå såhär på hösten. Visst är det kallt, men luften är så kylig och fräsch och det känns nästan som att det gör gott hela vägen ned i lungorna =)