Helg

 
Härliga underbara fredag! Som jag älskar denna dag. Veckorna går ju så sjukt fort ändå, är ju bara måndag och fredag hela tiden. 
 
Jag är helt slut efter en intensiv vecka. Jag har berikats med en student under 8 veckor och det är roligt och påfrestande. Att förklara allt man gör och varför man gör som man gör när man inte gör som man borde :)
 
Trevlig helg kära ni! Jag ska mysa med ovanstående små troll! 
 
3

Ommålat med Auro

 
Sedan vi flyttade in i vår lägenhet för 1 år sedan i somras har jag tjatat hål i huvudet på K-J att vi ska måla om. För ett par veckor sedan tog vi tag i saken och målade Pärlans rum grått! Jag är väldigt nöjd med resultatet och med kulören! En enligt mig perfekt grå, på en av väggarna, beror ju på hur ljuset slår. En väg målade vi bara halva och gjorde en liten stad. Färgen är från Auro och heter "mellangrå". Säljs bla på Byggfabriken
 
8

Vabb

 
Inatt kom en varm Pärla gråtande in till oss och jag förberedde mig för vabb. KJ tog dagens och jag tar morgondagens. Vi har varit förskonade ett tag så det hör väl hösten till kan jag tänka.
 
Jag ska till optikern idag och vill verkligen ha nya glasögon! Syftet med besöket är linskontroll
och jag är så galet ambivalent att en eventuell glasögonutprovning ger både mig och mina nära kalla kårar. Men men vi får se :) 
 
4