Nu för 10 år sedan

Valborg är en stor och minnesfull dag för alla som varit studenter i Örebro runt 2007, 2008. Det var då det hände. Det var då hela Studentgatan förvandlades till en stor fest, en fest som kännetecknar ordspråket "Party like it´s no tomorrow" på ett ypperligt bra sätt. Jag var där vänner, jag var en av dom. Årets fest, nu var det vår. Sprittande vårkänslor i unga studenters kroppar, behöver jag säga mer? 
 
Under min studenttid bodde jag med min bästa vän Elin aka Besan. Vi bodde på Studentgatan vilket betyder mitt i smeten. Om man av någon anledning inte skulle vara med på festivalborg fick man fly, det gick inte att vistas på platsen om man inte medverkade. Alla lägenheter var öppna, det var folk överallt. Alla var glada, trevliga, snälla och hade roligt. När mörkret kom sattes en tv i brand, någon grillade korv över brasan, någon dansade, någon sov i en brassestol. 
 
Det är sådana här minnen som jag får plocka fram när mina barn gör det samma. När jag som mor kommer att våndas och tycka att det är barnsligt och oansvarigt, kanske tom farligt. Då ska jag minnas festivalborg och all kärlek! För det var ren och skär kärlek - även om det inte såg ut så :) 

 
4

Lillamandit

 
Jag är så glad att jag kom i kontakt med Amanda och får ta del av hennes underbara läderprodukter! De är så fina och jag älskar verkligen allt, sjukt snyggt! Bland allt snyggt finns dessa "Rosettarmband". Söta så det förslår! Världens bästa present till mamman och bebisen! En sjukt bra puch-present om jag får säga det! Visst bebisen kanske inte kan ha det på ett tag men bebisen kommer ju bli större!
 
Jag fråga K-J igår om han tänkt något på vilken push-present jag skulle få denna gång.. det hade han inte.. dags o börja finula på det hörru mannen! Sist fick jag ett underbart fin halsband från Carolina Gynning (klick) Fast det va egentligen inte en puch-present, mer en "Vi kommer överleva kolik-helvetet älskling" En sådan present hoppas jag att jag slipper denna gången.
 
Gå in på Lillamandit´s hemsida och klicka hem något fin till dig själv eller din vän vet ja! Klicka HÄR
 
1

Vecka 37


Jaha så var vecka 37 här (för att vara korrekt är bilderna från förra veckan). Det är en vecka kvar tills bebis är helt färdigbakad och kan ju faktiskt komma närsomhelst. Jag sticker huvudet i sanden och låtsas som inget. Jag är inte redo. Det står i appen "bebisens dgnsrytm är ofta den samma i magen som utanför den första tiden" okej, Have är vaken dygnet runt och sparkar, tycker mig tom höra honom skrika... jag har talat med min barnmorska om detta. Hon tycker det är normalt med tanke på våra erfarenheter av spädbarnstiden. Jag väljer att tro på henne. Jag väljer att låta mig känna detta, att det är okej att få känna så här. 
 
Tro inte att jag inte längtar efter min bebis. Att jag ser fram emot att få bli mamma igen, att jag är evigt tacksam och oerhört lycklig över detta. Det ligger bara så mycket annat bakom, andra saker som jag kanske kan gå in på när/om jag ser att allt detta kommer gå bra. Jätte kryptiskt inlägg jag vet. Men idag är en sådan dag. 
 
5