Åderbråck vid graviditet

 
När jag väntade Pärlan fick jag inga problem med åderbråck. Denna gången kom det som ett brev på posten väldigt fort och jag fick ett maffigt åderbråck på benet och även i underlivet (!) Dom i fiffi gör ju som ni förstår väldigt ont och hon är sig inte lik om man säger så! Det positiva är att det i de allra flesta fall försvinner efter förlossningen. Det på benet förväntar jag mig inte ska försvinna, jag brås på min kära far. Men jag hoppas att det ska gå ner och inte göra så ont! 
 
Idag var jag på vårdcentralen och tog lite mått så nu ska jag få bättre stödstrumpor med mer kompression för att motverka att det blir fler och värre. Det är på väg nya på smalbenet och det befintliga har blivit avsevärt mycket större och blåare sen denna bilden togs. 
 
Ja va säger mann, en graviditet är en prövning och ni vet ju att allt är värt det! Det enda jag vill är att vara smärtfri efter graviditeten och förlossningen, sen vet jag att jag inte kommer bry mig om ett åderbråck eller bristningar på magen som även dessa denna gången är maffiga! Det är ju värt det och allt det där ni vet. 
 
Jag har bara en sak och säga till mitt 18-åriga jag.... damn girl you look good! 
 
1
Mirre - Sweetwords

Ja en graviditet sätter sina spår, både min mamma och syster fick åderbråck, men inte jag, trodde absolut jag skulle få det. Men jag fick ju annat istället