Gravidklänningar

 
Hittils har jag inte haft någon garderob till utlåning på gravidfotograferingar. Men nu så har det börjat samla på sig lite fina plagg som man kan få låna om man vill när jag fotar magen! Några kjolar, ett par klänningar och ett par kimonos! ÄLSKAR tyllkjolen, tänk va snyggt med svart spetstopp till som visar magen. Tyvärr va den rätt kort så om man är en längre variant (som jag på 175 cm) räcker den inte ner i marken.
 
Det är en liten balansgång när jag köper kläder till mina gravidfotograferingar för jag har lite svårt för det pastelliga och "ljuva". Drar numera mer åt det murriga och "hårda" hållet men även jag går igång på fina klänningar! Kommer ju ändå sätta min angus-prägel på bilderna! Har förhoppninsvis en gravidfotografering i helgen så då får jag kanske prova någon av kläderna. 
 
Är du gravid och vill att jag fotar dig så kommer jag ta emot enstaka gravidfotograferingar i sommar beroende på hur jag och bebis mår! Andra fotograferingar lägger jag på hyllan till hösten! Klicka in på hemsidan vet ja. 
 
3
Sofie Westberg - Psykisk ohälsa. Entreprenör. Fotograf.

Alltså, DRÖMMEN! Jag vill ocksååååå ha ett lager!

sv: Men ÅH, vad glad jag blir! Är väldigt glad att jag hittade hit också!
Gjorde ni pricktest för att komma fram till specifika allergierna? (: Sixtens brorsor har allergier också så det är dags men drar mig för att byta ut fodret då han har problem med lederna, men kliandet är ju jobbigt för dom :(

Mirre - Sweetwords

Så fina plagg, blir superfint till gravidfotograferingar

Mirre - Sweetwords

Vår hund vi hade, han hade ju också jätteklåda, och vi bytte foder till Eukanubas Sensetive Skin, det hjälpte toppenbra på honom, han sluta klia sig direkt