Nu för 10 år sedan

Valborg är en stor och minnesfull dag för alla som varit studenter i Örebro runt 2007, 2008. Det var då det hände. Det var då hela Studentgatan förvandlades till en stor fest, en fest som kännetecknar ordspråket "Party like it´s no tomorrow" på ett ypperligt bra sätt. Jag var där vänner, jag var en av dom. Årets fest, nu var det vår. Sprittande vårkänslor i unga studenters kroppar, behöver jag säga mer? 
 
Under min studenttid bodde jag med min bästa vän Elin aka Besan. Vi bodde på Studentgatan vilket betyder mitt i smeten. Om man av någon anledning inte skulle vara med på festivalborg fick man fly, det gick inte att vistas på platsen om man inte medverkade. Alla lägenheter var öppna, det var folk överallt. Alla var glada, trevliga, snälla och hade roligt. När mörkret kom sattes en tv i brand, någon grillade korv över brasan, någon dansade, någon sov i en brassestol. 
 
Det är sådana här minnen som jag får plocka fram när mina barn gör det samma. När jag som mor kommer att våndas och tycka att det är barnsligt och oansvarigt, kanske tom farligt. Då ska jag minnas festivalborg och all kärlek! För det var ren och skär kärlek - även om det inte såg ut så :) 

 
4
Mirre - Sweetwords

Ohh så mysigt att se tillbaka på, trevlig valborg till er

Anonym

Åååååå! Ta mig tillbaka!❤️❤️❤️

birgitmaria

Vilka härliga minnen!! Och det såg att ha varit ett grymt party!
Men det är ju ett kvar innan dina barn är där, så du behöver inte oroa dig än.
Min äldsta har snart tagit sig igenom högstadiet och min andra börjar till hösten... jag oroar mig för allt möjligt och studentlivet känns långt bort än.
Hoppas du hade en trevlig valborg i år med!

Sofie Westberg - Psykisk ohälsa. Entreprenör. Fotograf.

sv: Som fotograf tycker jag också det är smidigt att köra frilans! Det är väl om man är inne på att starta studio eller köpa in dyra kameror och objektiv det kan vara skönt att ha företag (: