Naturens hus

 
I helgen har min mamma och Håkan varit hos oss och även min kära syster Frida. Mamma fyllde 60 i juni och det firade vi i helgen. De fick en hotellnatt och en middag på pinchos! De var supernöjda med vistelsen och det var vi med. Lilla Have är ju min lilla trogna följeslagare och var med oss på restaurang och åkte sedan vidare till hotellet för en sängfösare, ja inte jag då utan de andra. Han är så vansinnigt lätt att ha o göra med den lilla knodden. Han har redan upplevt mer än vad Pärlan hade när hon va 2 år! :) haha
 
I söndags avnjöt vi en god lunch på Naturens hus som ligger ett stenkast från där vi bor. Nu har även Hamnkrogen öppnat här borta i våra hoods så det är roligt med lite att välja på. Så det blev räkmacka på hamnkrogen och köttfärslimpa på Naturens hus i helgen. God mat gillar min kropp och jag.
 
2

Tacksam över allt fint jag har

 
Hej halå! Det är augusti vänner. Plötsligt är det inte sommar i luften längre, hösten gör sig påmind. Jag är en person med en hel del ångest och oro. Sällan har jag haft ångest på hösten, jag brukar älska det. Men denna gången känner jag mig lite deppig över att det snart är kallt och mörkt. Att barnen måste ha på sig tusen kläder och att man ska behöva ta sig till förskolan med trötta och gnälliga barn i regn och rusk. Så tänker jag.. ibland. Men sedan tänker jag ett varv till, och inser att det spelar ingen som helst roll. Det får regna, blåsa och vara vilket väder som helst bara jag får vara med min fina familj och att vi får må bra. Det är det enda som spelar något roll.
 
Ikväll är jag extra tacksam över allt fint jag har. Varför? Ingen orsak alls. Känner mig bara ödmjuk inför livet. 
 
4

Min vardag

 
Jag blir så glad när jag kikar in här och ser er tappra läsare som trots min oerhört trista uppdatering mödar er att kika in i hopp om att jag slängt ut ett litet inlägg, puss till er! Men det är riktig bloggtorka här vänner, jag tror och hoppas att jag kommer tillbaka i höst. Just nu njuter jag bara av sommaren och vår nya familjemedlem! Återigen, Pramkajen på Instagram är något bättre på att uppdatera sig. Enklare! 
 
5