Lilljulafton

(null)
(null)
(null)

I helgen var vi i Grönbo hos barnens farmor och farfar och firade jul! Pärlan fick en cd spelare med mickar så man kan sjunga med! Ypperligt skoj. Have fick en badgroda, succé. Vi fick underbart god mat, godis, tårta och kärlek! 

Jag håller på o försvinna igen! Trots att jag äter så verkar min ämnesomsättning va på topp och amningen äter upp mig även denna gången. Stopp säger vi till det och tar en bulle till. 

Julveckan hörni! Jag myser så det står härliga till! 
4

Den nakna kocken

 
Igår var vi enligt tradition och hade julmys i goda vänners lag. Vi träffades i föräldragruppen för 3,5 år sedan och det är jag så ofantligt glad över! 

Jag och Pärlan bakade supergoda saffransbiscotti! De blev över förväntan. Sen glömde vi påsen med glögg etc utanför dörren o fick vända. Väl på plats åt vi gröt, skrattade, lekte, åt, och åt! Det hela avslutades med en vurpa och Pärlan fick panik då det kom blod. Skrek som det var hennes sista stund... det va det inte. Ett plåster o visp så va det borta! 

Soluppgång

 
Vyn utanför vårt fönster när solen går upp är helt magisk. Speciellt när det är kallt och frostigt. Pärlan har många (självpåtagna) ansvarsområden här hemma och ett av dom är att rasta Sue Ellen på morgonen. Det är perfekt. Mamman står stolt och tittar på sina barn i altandörren. Hon är så klok och förståndig min lilla! 
 
Idag är det självaste Anna dagen! Grattis till mig. Lägg lutfisken i blöt, stöp ljus och börja med julbaket nu för 17! Sånt gör man på Anna dagen, det är sen gammalt. 3