Gravidkrämpor

 
Hej halå! Här tickar dagarna förbi, vi är nere på tvåsiffrigt nu! Det är inte längre över 100 dagar tills bebis kommer. Graviditeten flyter på, även om det är en del saker som är jobbiga. Jag gillar att se magen växa, jag gillar att vara gravid och jag gillar min stora mage. Jag är evigt tacksam att jag får uppeva detta igen känner mig lyckligt lottad, men trots det är det inte alltid en dans på rosor och vara gravid, hur tacksam man än är...
 
Nu är jag brutalt ärlig, men det måste man få vara ibland. En graviditet är en vansinnig resa. Men man gillar ju läget för man vet ju att det är så det får vara och vad som väntar när graviditeten är förbi. Man tar att underlivet svullnat till det 4-dubbla och bränner och smärtar, att jag har fått jordens åderbrock på benet som är både smärtsamt och ugly as hell, att jag har foglossning som gör att jag ibland vill gråta när jag reser mig, att jag tampas med förstoppningar och halsbränna är lixom bara något som man köper. Kanske för att man vet vad som komma skall, allt blir lixom bara så mycket värre... förlossning.. efter förlossningen.
 
Istället för att gå in i paniktillstånd väljer jag att skjuta det framför mig. Jag kommer ihåg vad jag tänkte när jag låg där med Pärlan på bröstet. Jag tänkte "Jag lovar mig själv att aldrig utsätta mig för detta igen"... mm livet vänner. Det är spännande. Jag är spänd. 
 
2
Catrin

Minns att jag i ungdomsåren tänkte att; om jag nångång ska ha barn så tänker jag kräva kejsarsnitt.
Men så när man väl befinner sig där så inser man att snitt kan vara minst lika jobbigt (men då efteråt).
Graviditeten rullar liksom bara på och rätt som det ärbefinner man sig där och man bara "gör't" :)

Marie

Ja det är så sant, man glömmer lätt & jaa minns då jag skulle kika på snippan för det kändes så konstigt & ja det såg konstigt ut, inte nå skönt samt att jag hade sådan värk i ligmenterna jag såg ut som en vaggande anka då jag gick med (snyft :() Bellman.

Men vacker är du