Vecka 26

 
Här har ni mig och kulan i vecka 26 som vi välkomnade igår. Denna graviditet flyter på och det är skönt samtidigt som jag får lite ångest att jag inte dokumenterar och "tar in den" på samma sätt som med Pärlan. Men men, det ständigt dåliga samvetet är väl något jag kommer få leva med nu som snart tvåbarnsmorsa... ni hör ju själva...tvåbarnsmorsa.. what?!
 
Nu gör sig Have påmind dagligen och främst på kvällen när jag ska gå och lägga mig. Ibland blir det nästan obehagligt och jag får svårt att sova. Halsbrännan har börjat ge sig till känna och jag sover då högt under huvudet för att underlätta det samt tänker på vad jag äter innan jag går och lägger mig. (Att svepa en Fanta och ett helrör Pringles är inte att rekommendera). Bristningarna runt naveln växer sig större och starkare men så är det, det får man ta. Hungern är normal och jag försöker äta sunt och nyttigt, dock har jag blivit mer och mer sugen på sött och nu har jag även börjat med järntabletter så det gäller och hålla stenkoll på magen som jag får problem med i tid och otid.
 
Jag vägar nu 64 kg vilket är en viktuppgång på ca 11 kg. Pärlan tycker magen är söt och gosar gärna med den, hon säger att det är hennes lillebror Have som bor där inne och när han kommer ut ska dom åka till Liseberg och hon ska borsta hans tänder. Jättebra! Jag försöker förbereda henne på att Have kan komma och skrika väldigt mycket men det köper hon inte alls...
 
8
Mirre - Sweetwords

Oh så fin du är och överlag verkar du ju ändå må bra då =D, Hehe så rart att Pärlan pussar magen

Men fy för halsbränna och ja dåligt samvete har man ju ständigt

birgitmaria

Så himla cool bild! Snygg du är!
Du ska inte ha dåligt samvete, det har jag slutat med - för ingenting blir bättre och det löser ingenting, det skapar bara onödig stress.

Amanda Jona [SPONTAN]

Haha åh så söt kommentar från Pärlan!

J%E4mtlandshanna

Så hlmla fin kula! Skönt att det rullar på, jag känner så igen mig i skillnaden du skriver om. Förra graviditeten läste vi på inför varje ny vecka vad som skulle hända. Nu glömmer jag nästan bort att jag är gravid och blir förvånad över att magen tar i lite titt som tätt! :P

Kramar!

Idas beauty - mamma till 2

Så fin du är! :)

Svar: Ja det är en himla tur! :)

Helga Maria Ramberg

Flott du er, med fine kulan :))
Godt å höre at det flyter på og at du mår bra! Blir spennende for storesöster, höres ut som hun gleder seg :)

Svar: Tusen tack kära du!
angus

Malin

Wow, grattis till magen!! Jag har ju lusläst din blogg förut men senaste månaderna har jag inte haft tid till sånt alls, så nu när jag såg det här blev jag genuint glad haha. Vad fint för Pärlan att få bli storasyster också!

Lund Johanna

Haha, men varför ska man. Skrika låter ju skit.

Och sa väl det på instagram, men darn it så vacker du är!