Pärlan vs Have

 
Idag var jag på ett efterlängtat besök hos min fantastiska barnmorska. Jag gick idag in i vecka 25 och nu var det dags att ta lite prover, kolla blodtryck, väga och mäta magen och det bästa av allt: lyssna på de magiska hjärtljuden. Allt såg fint ut och det är så klart underbart härligt. Nu tänker jag njuta av det i ett par dagar tills min hjärna kokar ihop nya orosmål.
 
När man är gravid får man stå ut med mångas åsikter och tyckande. Något som jag anser är helt sjukt. Ofta får jag höra att jag är såå stor för o va i vecka 25. Detta är många gånger skönt att höra för en gravid kvinna, det betyder att bebisen växer. Men det är samtidigt stressande, det är jag som ska ha ut denna bebisen ur det allra heligaste och kommenterer som "Åh jösses vad stor du är" och "Herregud det blir en stor bebis" låter ju istället i mina öron som "Åh jösses vad du kommer spricka" och "Herregud dina fogar kommer krascha". Men jag är precis lika stor som sist (SF 24 cm) och det är så här jag ser ut och bär mina barn helt enkelt. Plätt lätt. 
 
7

Kryddhylla Bekväm

 
Länge har dessa två små hyllor legat och väntat på ett bli upphängda och äntligen fick vi tummen ur och satte upp dom i Pärlans rum i helgen. Det är ett finstämmigt samarbete mellan mig och K-J vid sådana här tillfällen. Jag står för planeringen, mätningen, tankarna och ideérna. K-J står för borren. Önskar så att jag kunde borra, det ska jag lära mig! 
 
Hyllorna är två kryddhyllor från IKEA, heter Bekväm och kostar endast 29 kr, som nu gör sig ypperlig bra i Pärlans rum som förvaring. Jag tror det ska bli pyssel och målarboksförvaring. 
 
3

Gratis porträttfotografering

 
Här har vi den lyckliga familjen som vann en gratis porträttfotografering hos mig värde 2000 kr! Det var en härlig snöig dag, dock lite kall och utan sol men man kan ju inte få allt! Nu har de valt sina favoritbilder så jag kan påbörja redigeringen. Det är så spännande och se vilka bilder som kunder har som favoriter.
 
Vill du oxå boka en fotografering? Kika in på hemsidan vet ja! www.angusfoto.se
 
4