Klick klick

 
Tjoho! Det var så underbart fint morgonväder en dag förra helgen så jag drog på mig stövlarna och klafsade ut på baksidan och tvingande K-J och knäppa några bilder på mig och Have (vecka 23) Jag har fått en ordentlig kula och nu ska jag passa på och njuta några veckor! Njuta av att den fortfarande är rätt liten och hanterbar, snart vaggar jag omkring som en flodhäst. Tenderar och bli sån när jag är preggo.
 
Igår hade vi en så mysig kväll. Jag fick godis-sug deluxe och drog med mig familjen till Coop. Där fick Pärlan en egen liten vagn som hon glatt fyllde med både det ena och det andra. Det gick så bra och för första gången på jag vet inte hur länge så slutade inte besöket med ett utbrott på golvet över att hon inte fick som hon ville. Hon resonerade så klokt. Russin har vi ju faktiskt hemma :) Väl hemma satt vi i soffan och mumsade med det vi båda anser vara godis och kollade på Pippi, båda så nöjda! Så vansinnigt härligt när allt bara flyter och alla är glada! Mer sånt!
 
2
Mirre

Ohh så underbart då det flyter på och Bellis drar också runt på sådan vagn ibland och när hon får gå själv går det bättre att handla nu faktiskt, just nu i alla fall =D

Så fiiin du är

Veronica Wallgren

Gud vad fin du är! Stort grattis! Ni har verkligen en fantastisk tid framför er :)