Pärlan vs Have

 
Idag var jag på ett efterlängtat besök hos min fantastiska barnmorska. Jag gick idag in i vecka 25 och nu var det dags att ta lite prover, kolla blodtryck, väga och mäta magen och det bästa av allt: lyssna på de magiska hjärtljuden. Allt såg fint ut och det är så klart underbart härligt. Nu tänker jag njuta av det i ett par dagar tills min hjärna kokar ihop nya orosmål.
 
När man är gravid får man stå ut med mångas åsikter och tyckande. Något som jag anser är helt sjukt. Ofta får jag höra att jag är såå stor för o va i vecka 25. Detta är många gånger skönt att höra för en gravid kvinna, det betyder att bebisen växer. Men det är samtidigt stressande, det är jag som ska ha ut denna bebisen ur det allra heligaste och kommenterer som "Åh jösses vad stor du är" och "Herregud det blir en stor bebis" låter ju istället i mina öron som "Åh jösses vad du kommer spricka" och "Herregud dina fogar kommer krascha". Men jag är precis lika stor som sist (SF 24 cm) och det är så här jag ser ut och bär mina barn helt enkelt. Plätt lätt. 
 
7
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så mysigt att lyssna på hjärtljud!

angeliqe.blogg.se

Såå vacker! <3

Mirre

Du är superfin och alla är vi olika, magen börjar synas olika så inget rätt eller fel, minns inte ens hur jag såg ut då, såg säkert lika ut

Mirre

http://myflowergirl.blogg.se/2013/september/gravidupdatering-och-mvcbesok.html

http://myflowergirl.blogg.se/2013/september/ibland-skulle-man-bara-vilja-krakas.html

Är ju typ lika min mage med som din är, så då var min stor med då`!

Ida Björkman - vardagsfasoner

Så jivla snygg ANNA!!! Heja Heja Heja!

birgitmaria

Jag har glömt bort hur stor/liten man "ska" vara i v. 25...
Du är ju superfin! Och stor...??? Inte min definition av stor iaf. Du ser ju bara så där härligt gravid ut.
Och vad skönt att allt var bra!

Matilda Berlin

Men va?? Säger folk så? Du ser helt fantastisk ut, så tänk inte på vad andra säger! <3