Storasyster

 
Min Pärla, min bumling, min stora lilla tjej. Hon kommer verkligen bli världens bästa storasyster, hon älskar bebisar. Så fort man nämner ordet bebis börjar hon gulla och prata med pipig röst. När hon träffar en bebis klappar hon den försiktigt på huvudet och lägger huvudet på sne. Tänkt att jag ska få ge henne ett syskon (om allt går vägen, måste alltid säga det).
 
Idag har jag haft sista gruppen för den här gången på "min" lilla kurs som jag håller på Örebro Universitet i anpassning av rullstolar. Det är fjärde gången (tror jag) som jag har detta och nu börjar jag bli varm i kläderna. Nästa gång är i april, jag hoppas och tror att jag kan hålla i den om inte Have ställer till det. Just det, det är bebisens arbetsnamn.. och andranamn om jag får välja. Det är storasyster som har döpt. Uttalas som det stavas, med svenskt uttal inte engelskt. Älskar´t.
 
4
Lund Johanna

Men döfint namn ju. Heja Pärlan :)

Åsa Rindstål

Stort grattis till syskonet!

Lund Johanna

Tavlan köper du på Granit. Är en sådan där man polppar dit bokstäver på. Love it (men har inte hittat helt rätt plats för den här hemma än...)

Jämtlandshanna

Så himla mysigt. Jag känner precis likadant om Pluttan. Hon kommer ju hinna bli 4 år och hon är också så go med bebisar. <3
Kramar