den lilla löjliga

 
Den lilla löjliga familjen tillbringar lite tid i Götene hos mormor och Håkan. Vi har precis haft ett grymt uppvaknande med kiss i hela sängen (ansvarig den stora) och bajs-upp-på-ryggen-fest (ansvarig den lilla). Nu kan dagen bara bli bättre! 
 
Den lilla har annars sovit mestadels och den stora provat tålamodet deluxe på mormor. Idag åker vi hem och lämnar förmodligen ett stort ljuvligt tomrum efter oss :) 
3

Poolparty

 
Grymt bra pool från Biltema införskaffades och poolen fylldes med vatten och diverse plastleksaker och vips så va poolpartyt igång! Jag har överskridit mitt plastinnehav för hela livet på ett bad... yeaj, hatar plast, älskar poolparty! 
 
Idag är det fredag och den lilla löjliga ska bege sig till Götene och hälsa på nära och kära som
fortfarande inte träffat Have. 
 
2

Jag och han

 
Den första tiden med spädis tycker jag kan jämföras med en förälskelse! :) Man är så totalt uppsluppen och allt annat är oviktigt. Vi har varit där länge nu jag och Have, men nu börjar vi komma tillbaka till verkligheten. Var sak har sin
tid och det är mysigt det med.
 
Have har börjat få lite ont i magen i tid och otid och han kräver lite mer från hans föräldrar då, går inte o bara ligga stilla själv utan han behöver hjälp o buffar i baken, grodpositionställning mm. Vi ställer så klart upp, vi är ju hans familj :) 
 
 
3