Veterinärbesök

 
Sue Ellen vår galna fralla. Hon har hunnit bli 6 år vår första lilla bebis! Jag roade mig med att räkna lite på hur mycket veterinärsbesök vi skickat in till Agria under åren. Det hela landade på den nätta summan 105.980 kr. Hon har varit med om en del så att säga... vi hoppas att hon har många dyra år framför sig! Eller ja, självklart hoppas vi att hon inte behöver vård men det känns som en utopi. Finns inget vi inte skulle betala för vår lilla gris. 
 
Ser ni Have och Sue Ellen är lika stora på bilden! Men nu är han större, han håller på o bli en lång tjockkorv! :) 
2

Pärlan fyller 3 år

 
Åh hej! jag har helt tagit semester från bloggen vänner, det finns varken tid eller lust att slå på datorn. Jag hör till den lilla skara som bloggar från datorn, jag bara måste lägga in bilden i datorn och redigera den lite innan jag postar ett inlägg. Känns inte bra att inte ha sett bilden på stor skärm innan :) Men det gör ju att inläggen haglar ju inte direkt tätt, men det får va så helt enkelt. Lusten kommer och går! jag är mer aktiv på instagram dock då in och kika där om ni vill - "Pramkajen" it is!
 
Annars så! Jo Pärlan har fyllt 3 år! Det firades med nära och kära och hon fick massor med fina presenter, bland annat playmobil, plus plus, verktygslåda, vattenfärger, fina böcker etc! Av oss fick hon en cykel och ett dockskåp. Dockskåpet är värd ett helt eget inlägg, vi har renoverat ett helt fantastiskt dockskåp som jag fyndade för 300 fkr på köp och sälj! Återkommer med det i ett eget inlägg. om du är nyfiken finns det flera bilder på insta!
 
Have då! Jo han har hunnit bli 2 månader och han är HELT MAGISK! Gladare och nöjdare bebis får man leta länge efter, han är som en dröm. Jag visste inte att det fanns bebisar som han. Karma. Han är karma.
 
5

den lilla löjliga

 
Den lilla löjliga familjen tillbringar lite tid i Götene hos mormor och Håkan. Vi har precis haft ett grymt uppvaknande med kiss i hela sängen (ansvarig den stora) och bajs-upp-på-ryggen-fest (ansvarig den lilla). Nu kan dagen bara bli bättre! 
 
Den lilla har annars sovit mestadels och den stora provat tålamodet deluxe på mormor. Idag åker vi hem och lämnar förmodligen ett stort ljuvligt tomrum efter oss :) 
3